ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin tarjoaa tavallistakin stimuloivampaa piiskausta. Tavallisten läimäysten lisäksi sillä voi antaa sähköstimulaatiota, joka saa piiskauksen tuntumaan todella intensiiviseltä.

  ElectraPaddle-sähköläimäytin on valmistettu mustasta nahasta ja siinä on kaksi erilaista puolta, joiden avulla voit antaa erityyppistä stimulaatiota. Toinen puoli on sileää nahkaa ja toisella puolella on kolme metallilevyä, jotka välittävät sähköimpulsseja.

  Tätä upeaa läimäytintä voi käyttää sekä kevyisiin iskuihin että koviin läimäyksiin, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Jotta sähköstimulaatiosta saa kaiken irti, kannattaa haluttua ihoaluetta sivellä läimäyttimellä iskujen välillä.

  Huomioithan, että läimäyttimen sähköstimulaatio-ominaisuudet vaativat erikseen hankittavan virtalähteen käyttöä. Läimäytin on yhteensopiva mm. Mystim- ja Rimba-tuotemerkkien sähköseksisettien kanssa, jotka löydät myös valikoimastamme.

  Jos sinulla on jo sähkösetti käytössäsi, tulee siinä olla 2 mm:n urosliitin, jotta sitä voi käyttää ElectraPaddle-läimäyttimen kanssa. Jos et ole varma laitteiden yhteensopivuudesta, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Tiedot

  MATERIAALI: Nahka ja kromattu teräs.
  PITUUS: 34 cm, josta kahvan pituus 10 cm.
  LEVEYS: 7,8 cm leveimmillään.
  PAKSUUS: 0,5 cm.
  LIITIN: 2 mm:n naarasliitin.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti, Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti ja Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: ElectraStim ElectraPaddle Sähköläimäytin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *