Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat
Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat
19,99 €
Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat tuotekuva 1
Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat kuva tuotepakkauksesta 50
Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat kuva tuotepakkauksesta 90

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

5.0 (4)
19,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat sopivat mainiosti sekä tuhmiin leikkeihin että lantionpohjan lihasten edistyneeseen harjoittamiseen. Kullanväriset, peilikirkkaat metallikuulat ovat varsin tyylikkäät. 

Nämä kaksi metallikuulaa eivät ole järin suuria (halkaisija 2 cm), joten lantionpohjasi täytyy olla hyvässä kunnossa saadaksesi pidettyä ne sisällä. Pääsääntöisesti mitä pienempi ja painavampi kuula, sitä vaikeampi sitä on pitää sisällä.

Viedessäsi kuulat sisällesi voit tuntea niiden painon selkeästi, mikä tuntuu monista varsin stimuloivalta. Voit käyttää kuulia myös osana parileikkejä.

Jos haluat käyttää kuulia lantionpohjan harjoittamiseen, kannattaa aloittaa harjoitusten tekeminen makuultaan. Sitten kun lihaksistosi on tarpeeksi vahva, voit pitää kuulat sisällä myös seisaaltaan ja kävellessä.

Kuulissa ei ole ulosvetonarua, mutta niiden pienen koon ja painon vuoksi ne tulevat helposti ulos itsestäänkin. Voit avittaa hieman sormella tarvittaessa, mutta pelkkä lantionpohjan lihaksilla työntäminen on yleensä riittävää.

Tiedot

MATERIAALI: Metalli.
HALKAISIJA: Noin 2 cm.
YHDEN KUULAN PAINO: Noin 30 g.

TUOTENUMERO: 13264.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
täydellinen

Vaimon arvosana oli aivan uskomaton. Helppokäyttöinen ja juuri oikea paino antaa juuri oikean määrän vastusta.

-
5 5 1
Ben-Wa Harjoituskuulat

Kuulat ovat yllättävän pienet ja erittäin laadukkaan oloiset. Tuntuvat käteen painavilta mutta harjoitellessa eivät ole hankalat sen puolesta. Olen huomannut että treeni käy myös vatsalihaksiin, mikä on ehdottoman positiivista. Suosittelen! Lue lisää

-
5 5 1
Ihanta Ben-Wa Geishakuulat

Olen hyvin tottunut käyttämään näitä Ben-Wa Kuulia sekä pidän niistä. Nämä Ben-Wa Kuulat erinomaisesti sopivat lantionpohjan lihasten harjoittamiseen sekä minusta tuntuu varsin stimuloivalta nautinnon ohessa. Lämpimät suosittelut ja ei muuta kuin kokeilemaan! Lue lisää

-
5 5 1
Ihanat Ben-Wa Kuulat

Nämä Ben-Wa Harjoituskuulat ovat erinomaiset tähän lantionpohjan lihasten harjoittamiseen ja tuntuu minusta hyvin stimuloivalta nautinnon ohessa.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi