Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
  • Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat
  • Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

Kuvaus

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat sopivat mainiosti sekä tuhmiin leikkeihin että lantionpohjan lihasten edistyneeseen harjoittamiseen. Kullanväriset, peilikirkkaat metallikuulat ovat varsin tyylikkäät. 

Nämä kaksi metallikuulaa eivät ole järin suuria (halkaisija 2 cm), joten lantionpohjasi täytyy olla hyvässä kunnossa saadaksesi pidettyä ne sisällä. Pääsääntöisesti mitä pienempi ja painavampi kuula, sitä vaikeampi sitä on pitää sisällä.

Viedessäsi kuulat sisällesi voit tuntea niiden painon selkeästi, mikä tuntuu monista varsin stimuloivalta. Voit käyttää kuulia myös osana parileikkejä.

Jos haluat käyttää kuulia lantionpohjan harjoittamiseen, kannattaa aloittaa harjoitusten tekeminen makuultaan. Sitten kun lihaksistosi on tarpeeksi vahva, voit pitää kuulat sisällä myös seisaaltaan ja kävellessä.

Kuulissa ei ole ulosvetonarua, mutta niiden pienen koon ja painon vuoksi ne tulevat helposti ulos itsestäänkin. Voit avittaa hieman sormella tarvittaessa, mutta pelkkä lantionpohjan lihaksilla työntäminen on yleensä riittävää.

Tiedot

MATERIAALI: Metalli.
HALKAISIJA: Noin 2 cm.
YHDEN KUULAN PAINO: Noin 30 g.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Lopputulos
Ihanta Ben-Wa Geishakuulat Olen hyvin tottunut käyttämään näitä Ben-Wa Kuulia sekä pidän niistä. Nämä Ben-Wa Kuulat erinomaisesti sopivat lantionpohjan lihasten harjoittamiseen sekä minusta tuntuu varsin stimuloivalta nautinnon ohessa. Lämpimät suosittelut ja ei muuta kuin kokeilemaan!
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Lopputulos
Ihanat Ben-Wa Kuulat Nämä Ben-Wa Harjoituskuulat ovat erinomaiset tähän lantionpohjan lihasten harjoittamiseen ja tuntuu minusta hyvin stimuloivalta nautinnon ohessa.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

Saatat myös pitää: