Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat tuotekuva 1
 • Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat kuva tuotepakkauksesta 50
 • Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat kuva tuotepakkauksesta 90

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat sopivat mainiosti sekä tuhmiin leikkeihin että lantionpohjan lihasten edistyneeseen harjoittamiseen. Kullanväriset, peilikirkkaat metallikuulat ovat varsin tyylikkäät. 

  Nämä kaksi metallikuulaa eivät ole järin suuria (halkaisija 2 cm), joten lantionpohjasi täytyy olla hyvässä kunnossa saadaksesi pidettyä ne sisällä. Pääsääntöisesti mitä pienempi ja painavampi kuula, sitä vaikeampi sitä on pitää sisällä.

  Viedessäsi kuulat sisällesi voit tuntea niiden painon selkeästi, mikä tuntuu monista varsin stimuloivalta. Voit käyttää kuulia myös osana parileikkejä.

  Jos haluat käyttää kuulia lantionpohjan harjoittamiseen, kannattaa aloittaa harjoitusten tekeminen makuultaan. Sitten kun lihaksistosi on tarpeeksi vahva, voit pitää kuulat sisällä myös seisaaltaan ja kävellessä.

  Kuulissa ei ole ulosvetonarua, mutta niiden pienen koon ja painon vuoksi ne tulevat helposti ulos itsestäänkin. Voit avittaa hieman sormella tarvittaessa, mutta pelkkä lantionpohjan lihaksilla työntäminen on yleensä riittävää.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli.
  HALKAISIJA: Noin 2 cm.
  YHDEN KUULAN PAINO: Noin 30 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Ben-Wa Harjoituskuulat Kuulat ovat yllättävän pienet ja erittäin laadukkaan oloiset. Tuntuvat käteen painavilta mutta harjoitellessa eivät ole hankalat sen puolesta. Olen huomannut että treeni käy myös vatsalihaksiin, mikä on ehdottoman positiivista. Suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Ihanta Ben-Wa Geishakuulat Olen hyvin tottunut käyttämään näitä Ben-Wa Kuulia sekä pidän niistä. Nämä Ben-Wa Kuulat erinomaisesti sopivat lantionpohjan lihasten harjoittamiseen sekä minusta tuntuu varsin stimuloivalta nautinnon ohessa. Lämpimät suosittelut ja ei muuta kuin kokeilemaan!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Ihanat Ben-Wa Kuulat Nämä Ben-Wa Harjoituskuulat ovat erinomaiset tähän lantionpohjan lihasten harjoittamiseen ja tuntuu minusta hyvin stimuloivalta nautinnon ohessa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: