Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat
SÄÄSTÄ 26%
36,99 €
SÄÄSTÄ 26%
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  1
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  2
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  3
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  4
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  5
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  6
Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat  10

Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat

2.0 (1)
49,99 € 36,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos kaipaat kiihottavasti värisevää strap-on -nautintoa, kannattaa tutustua suositun Fetish Fantasy -tuotemerkin Vibrating Plush -valjaisiin.

Nämä matalavyötäröiset valjaat on valmistettu mustasta plyysistä ja niissä on pieni tasku, johon on tarkoitus sujauttaa mukana tuleva bullet-vibraattori. Valjaissa on neljä säädettävää remmiä, jotka asettuvat lantion ja reisien ympärille tarjoten erittäin hyvän istuvuuden. Vibrating Plush -valjaiden avulla nautitte monenlaisista strap-on -iloista ilman että leikkejä tarvitsee keskeyttää huonosti istuvien valjaiden takia.

Vibraattorin värinä kiihottaa käyttäjän klitorista ja se välittyy myös valjaissa olevaan dildoon tai tappiin. Valjaiden etuosassa oleva dildopidikeosa on pehmustettu molemmin puolin pehmeällä plyysillä, joten valjaat tuntuvat todella mukavilta ihoa vasten.

Säädettävien valjaiden suurin mahdollinen lantionympärysmitta on 140 cm ja reisien ympärysmitta 76 cm. Pakkauksen mukana saat kolme erikokoista O-rengasta, joten valjaita voi käyttää monenkokoisten dildojen ja tappien kanssa.

Tiedot

MATERIAALI: Nylon, muovi ja silikoni.
NIKKELITÖN: Kyllä.
SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
VÄRINÄTASOT: 1.
MITAT:
- Lantionympärys: Enint. 140 cm.
- Reidenympärys: Enint. 76 cm.
- Halkaisija, O-renkaat: 3 silikonista O-rengasta (3 cm, 4 cm ja 5 cm).

TUOTENUMERO: 17231.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Turhan monimutkainen

Ostimme tuotteen kumppanini kanssa, jotta hän voisi panna välillä myös minua. Tuotteen käyttöönotto oli hyvin hankalaa. Valjaat koostuvat lukuisista nauhoista, joiden päälle saaminen on turhan monimutkainen urakka kiimaisena. Pari kertaa olemme saaneet valjaat päälle kiiman keskellä, mutta muulloin ne ovat jääneet laittamatta.Päällä valjaat olivat liian isot kumppanilleni ja tuntuivat hankalilta hänen päällään. Voi olla että jollekkin toiselle sopivat paremmin. Värinät olivatkeskiluokkaa. Perus bullet-vibraattori. En suosittelisi tuotetta pareille, jotka eivät ole kaikista kärsivällisimpiä aktin aikana. :D Mielummin katsoisin jotain helpompaaratkaisua. Lue lisää

-
5 2 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi