Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

46,90 €

32,90 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat kiihottavasti värisevää strap-on -nautintoa, kannattaa tutustua suositun Fetish Fantasy -tuotemerkin Vibrating Plush -valjaisiin.

  Nämä matalavyötäröiset valjaat on valmistettu mustasta plyysistä ja niissä on pieni tasku, johon on tarkoitus sujauttaa mukana tuleva bullet-vibraattori. Valjaissa on neljä säädettävää remmiä, jotka asettuvat lantion ja reisien ympärille tarjoten erittäin hyvän istuvuuden. Vibrating Plush -valjaiden avulla nautitte monenlaisista strap-on -iloista ilman että leikkejä tarvitsee keskeyttää huonosti istuvien valjaiden takia.

  Vibraattorin värinä kiihottaa käyttäjän klitorista ja se välittyy myös valjaissa olevaan dildoon tai tappiin. Valjaiden etuosassa oleva dildopidikeosa on pehmustettu molemmin puolin pehmeällä plyysillä, joten valjaat tuntuvat todella mukavilta ihoa vasten.

  Säädettävien valjaiden suurin mahdollinen lantionympärysmitta on 140 cm ja reisien ympärysmitta 76 cm. Pakkauksen mukana saat kolme erikokoista O-rengasta, joten valjaita voi käyttää monenkokoisten dildojen ja tappien kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Nylon, muovi ja silikoni.
  NIKKELITÖN: Kyllä.
  SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
  VÄRINÄTASOT: 1.
  MITAT:
  - Lantionympärys: Enint. 140 cm.
  - Reidenympärys: Enint. 76 cm.
  - Halkaisija, O-renkaat: 3 silikonista O-rengasta (3 cm, 4 cm ja 5 cm).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Mukavuus ja istuvuus
  Turhan monimutkainen Ostimme tuotteen kumppanini kanssa, jotta hän voisi panna välillä myös minua.

  Tuotteen käyttöönotto oli hyvin hankalaa. Valjaat koostuvat lukuisista nauhoista, joiden päälle saaminen on turhan monimutkainen urakka kiimaisena. Pari kertaa olemme saaneet valjaat päälle kiiman keskellä, mutta muulloin ne ovat jääneet laittamatta.

  Päällä valjaat olivat liian isot kumppanilleni ja tuntuivat hankalilta hänen päällään. Voi olla että jollekkin toiselle sopivat paremmin. Värinät olivat keskiluokkaa. Perus bullet-vibraattori.

  En suosittelisi tuotetta pareille, jotka eivät ole kaikista kärsivällisimpiä aktin aikana. :D Mielummin katsoisin jotain helpompaa ratkaisua.
  5 2 1

  Olet antamassa arviosi: Fetish Fantasy Vibrating Plush Valjaat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *