Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Oletko valmis nauttimaan syvistä G-pisteorgasmeista? Jos vastaus on kyllä, kannattaa tutustua Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattoriin.

  Tämä pieni vibraattori on muotoiltu juuri sopivasti, jotta se löytää G-pisteesi näppärästi ja stimuloi sitä kunnes saavutat huikean ja ravisuttavan orgasmin. Tai vaikka useita.

  Silkinpehmeä silikonikerros kätkee sisälleen täyttävän, munanmuotoisen pään, joka on taivutettu täydelliseen kulmaan hoikkaan varteen nähden. Pienikokoista vibraattoria on kätevä käsitellä. Tämän vibraattorin avulla saat upean käyttökokemuksen joka ikinen kerta.

  So Exquisite -vibraattorissa on seitsemän värinärytmiä sekä kolme nopeutta, joiden avulla saat takuulla juuri sellaista värinää kuin itse haluat. Se on ladattava sekä täysin vesitiivis, joten se on valmis kuumaan menoon missä ja milloin tahansa.

  Vibraattorissa on erityinen matkalukko, joka huolehtii siitä, ettei se mene itsestään päälle esim. käsilaukussa. Saat sen päälle tai pois päältä painamalla on/off-painiketta viiden sekunnin ajan.

  So Exquisite on osa virallista Fifty Shades Freed Pleasure Collection -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-kirjailija E.L. Jamesin kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  MITAT: 15 cm x 3,4 cm (halkaisija pään leveimmästä kohdasta).
  VÄRINÄTASOT: 7 rytmiä, 3 nopeutta.
  MUKANA: Säilytyspussi ja USB-latausjohto.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades Freed So Exquisite G-pistevibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *