Fifty Shades of Grey Värisevä Anustappi
Fifty Shades of Grey Värisevä Anustappi
SÄÄSTÄ 25%
29,99 €
SÄÄSTÄ 25%
Fifty Shades of Grey Värisevä Anustappi  1
Fifty Shades of Grey Värisevä Anustappi  2

Fifty Shades of Grey Värisevä Anustappi

4.4 (5)
39,99 € 29,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fifty Shades of Grey "Delicious Fullness" Värisevä Anustappi on osa virallista Fifty Shades of Grey ‑sarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa. Se tarjoaa herkullista anaalistimulaatiota.

"I come - again and again, falling, falling, spinning, pulsing around and around - and Christian gently pulls the plug out." - Anastasia Steele

Anustapin alaosa on muotoiltu muistuttamaan T-kirjainta, joten se pysyy turvallisesti paikallaan käytön aikana.

Vibraattorissa on seitsemän erilaista värinärytmiä ja kolme nopeutta, jotka tarjoavat intensiivisiä orgasmeja. Tappi on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa ja se on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta tapin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Anustapin mukana saat satiinisen säilytyspussin. Huomioithan, että vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 9,5 cm sisään asetettavaa.
YMPÄRYSMITTA: 10 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).

TUOTENUMERO: 14736.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Anustappi

Ihanan sileä ja kaunis pinta. Paljon hyviä värinöitä eri nopeuksilla ja pulsseilla. Mukava ja ylellinen pussi lähellä säilytettäväksi, kun sitä ei käytetä. Ainoa haittapuoli on, että mielestäni se olisi voinut olla halkaisijaltaan kapeampi. Kiitos monista mukavista hetkistä Lue lisää

-
5 5 1
Parempia löytyy samaan hintaan

Suurin haitta tässä on, että kapea alue, jonka pitäisi varmistaa sen pysyminen, on liian lyhyt. Joten se liukuu taas helposti ulos. Parempiakin vaihtoehtoja löytyy samaan hintaan. Lue lisää

-
5 4 1
Ei pysy paikallaan.

Valitettavasti se on liian iso kapeimmasta kohdasta eikä pysy sisällä. Tyttöni käyttää sitä seksissämme ja pitää sitä erittäin kivana, mutta jonkun meistä on uhrattava kätensä pitämään se sisällä. Se on iso miinus. Mutta hän nauttii siitä erittäin paljon. Lue lisää

-
5 4 1
Monikäyttöinen

Sopii aloittelijasta aammattilaseen,, naisesta mieheen. Ainoa miinus paristokäyttöisyys sen sijaan että olisi ladattava. Silti hyvä tuote johon vaimo ihastui.

-
5 5 1
Fifty shades of grey värisevä anustappi

Mukava materiaali, värinäsäädöissä on varaa valita. Sopivan kokoinenkin. Laadukas ja nätti tuote. Paketti ja säilytyspussi olivat myös kauniita.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi