Fifty Shades of Grey Silikoniset Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey Silikoniset Geishakuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

24,90 €

Kuvaus

Nämä tyylikkäät silikoniset geishakuulat ovat osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

Geishakuulat ovat alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, ja niillä on kaksi käyttötapaa. Voit käyttää niitä seksileluina silkkaan nautintoon joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa, tai voit harjoittaa niiden avulla lantionpohjan lihaksiasi tehokkaasti.

Setti koostuu kahdesta hopeanvärisestä muovikuulasta, jotka on kiinnitetty silikonista valmistettuun vyöhön. Vyön toisessa päässä on silikoninaru, jonka avulla kuulat on helppo vetää ulos. Hopeakuulat voi myös irrottaa vyöstä, jolloin niitä voi käyttää sellaisenaan.

Geishakuulat ovat juuri sopivankokoiset ja -painoiset, jotta ne sopivat hyvin aloittelijoille. Kuulien kokonaispaino on 64 g.

Voit aloittaa harjoitusten teon makuullaan, ja edistyttyäsi tarpeeksi voit tehdä harjoituksia myös seisaallaan tai kävellen ympäriinsä - aivan kuin Anastasia Steele.

Suosittelemme käyttämään kuulien kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kuulien mukana saat myös hopeanvärisen satiinipussin säilytystä varten.

Tiedot

MATERIAALI: ABS-muovi ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 17,14 cm.
YMPÄRYSMITTA: 11,9 cm.
HALKAISIJA: 3,8 cm.
PITUUS, NARU: Noin 6,5 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Silikoniset Geishakuulat

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *