Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Nänni-imukupit

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Nänni-imukupit

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

15,90 €

  Kuvaus

  Fifty Shades of Grey:n Nothing But Sensation -nänni-imukupit tekevät nänneistä uskomattoman tuntoherkät. Niiden avulla jokainen kumppanisi kiihottava kosketus tuntuu entistä paremmalta.

  Imukupit lisäävät verenkiertoa nänneihin, mikä aiheuttaa todella intensiivisen tuntemuksen. Niitä voi käyttää sekä esileikkiin että seksin aikana voimistamaan orgasmia.

  Imukuppeja on helppo käyttää. Kostuta nännit kevyesti esim. vesipohjaisella liukuvoiteella, purista imukuppia keskeltä ja aseta se paikalleen. Imukuppi luo nännin ympärille tyhjiön, jonka avulla se pysyy paikallaan. Imukuppi jättää nännin turvoksiin ja erittäin tuntoherkäksi, jolloin jopa todella hellät kosketukset tuntuvat intensiivisiltä. Huomioi kuitenkin, ettet pidä imukuppia paikallaan liian kauaa.

  Imukupit on tehty laadukkaasta, pehmeästä silikonista ja ne ovat täysin vesitiiviit. Ne ovat pituudeltaan 5 cm ja halkaisijaltaan 3 cm, joten ne sopivat miltei kaikille käyttäjille.

  Käytön jälkeen puhdista ne lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  LATEKSITON: Kyllä.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 5 cm.
  HALKAISIJA: 3 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Viattoman näköiset, mutta hyvin tehokkaat Näillä saa halutessaan saa kunnon imutuksen, mutta vähempikin onnistuu. Suuaukko on ainakin omaan makuuni riittävän suuri, asettuvat hyvin, joskin tämä on toki yksilöllistä. Kauniit, naiselliset, laadukas materiaali. Väri on tummanharmaa, vastaa kuvia.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Nänni-imukupit

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *