Fifty Shades of Grey Secret Weapon Värisevä Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey Secret Weapon Värisevä Penisrengas

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Jos haluat kovemman ja pitempikestoisen erektion yhdistettynä nautinnollisiin värinöihin kumppanisi klitoriksella, Fifty Shades of Grey:n tyylikäs Secret Weapon -penisrengas on juuri oikea valinta.

  Rengas puristaa kevyesti peniksen tyvessä, mikä tekee erektiosta kovemman ja auttaa sinua kestämään pitempään. Renkaassa kiinni oleva vibraattori värisee herkullisesti välissänne yhdynnän aikana, ja tuottaa teille molemmille lisänautintoa.

  Liu'uta rengas peniksen tyveen ja käynnistä vibraattori. Renkaan halkaisija on 3,3 cm, mikä sopii useimmille miehille. Vibraattorissa on yksi värinätaso, ja sen voi myös irroittaa renkaasta, jolloin sitä voi käyttää erillisenä klitorisvibraattorina.

  Secret Weapon on tehty korkealaatuisesta, pehmeästä silikonista ja se on vesitiivis. Se toimii 3 x LR41-paristoilla (6 kpl tulee laitteen mukana).

  Käytön jälkeen puhdista laite lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 3,4 cm.
  HALKAISIJA: 3,3 cm.
  PAINO: 11 g.
  PARISTOT: 3 x LR41 (6 kpl tulee mukana).
  VÄRINÄTASOT: 1.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Lähes erinomainen Loistava materiaali ja koko (oma 17/4,5). Ulkonäöltään erittäin hieno. Ajaa asiansa mallikkaasti. Iso miinus kuitenkin vibraattorista, josta loppui virta jo 15 minuutin käytön jälkeen.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Hyvä tuote Jos et ole aiemmin kokeillut värisevää penisrengasta, tätä kannattaa kokeilla. Se on helppo pukea päälle etenkin jos sen laittaa paikalleen ennen kuin penis on täysin erektiossa ja käyttää liukuvoidetta. Se on hyvä sekä kumppanin kanssa käytettynä että nopeissa soololeikeissä. Värinät toimivat on/off-periaatteella ja niillä saa erektion tosi jäykäksi. Hinta-laatusuhde on hyvä, suosittelen kaikkia kokeilemaan.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Secret Weapon Värisevä Penisrengas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *