Fifty Shades of Grey Läimäytin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey Läimäytin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Tämä tyylikäs läimäytin (alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Twitchy Palm Spanking Paddle) on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa. Sen avulla toteutatte S/M-fantasianne hellästi mutta intensiivisesti.

  Läimäyttimen toinen puoli on päällystetty pehmeällä satiinilla ja toinen puoli keinonahalla. Tämä tarjoaa mahdollisuuden aloittaa hellästi satiinipuolella ja siirtyä sitten intensiivisempiin otteisiin keinonahan kanssa. Satiinin alla on neopreenikerros, joka pehmentää sitä entisestään.

  Kahvassa on kiinni remmi, jonka voit pujottaa ranteesi ympärille käyttäessäsi läimäytintä. Läimäyttely herkistää koko vartalon, jolloin suudelmat ja kosketukset tuntuvat entistäkin intensiivisemmiltä.

  Läimäytin on laadukas ja tehokas käytössä, mutta sen mustan- ja hopeanväriset puolet tekevät siitä myös todella tyylikkään.

  Muistakaa sopia turvasana etukäteen, jolloin kumpi tahansa teistä voi pysäyttää leikin mikäli se käy liian intensiiviseksi.

  Tiedot

  MATERIAALI: Satiini, neopreeni, keinonahka.
  PITUUS: 32 cm.
  PAINO: 78 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Läimäytin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *