Fifty Shades of Grey Läimäytin
Fifty Shades of Grey Läimäytin
39,99 €
Fifty Shades of Grey Läimäytin  1
Fifty Shades of Grey Läimäytin  2
Fifty Shades of Grey Läimäytin  3
Fifty Shades of Grey Läimäytin  4

Fifty Shades of Grey Läimäytin

4.7 (4)
39,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tämä tyylikäs läimäytin (alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey Twitchy Palm Spanking Paddle) on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa. Sen avulla toteutatte S/M-fantasianne hellästi mutta intensiivisesti.

Läimäyttimen toinen puoli on päällystetty pehmeällä satiinilla ja toinen puoli keinonahalla. Tämä tarjoaa mahdollisuuden aloittaa hellästi satiinipuolella ja siirtyä sitten intensiivisempiin otteisiin keinonahan kanssa. Satiinin alla on neopreenikerros, joka pehmentää sitä entisestään.

Kahvassa on kiinni remmi, jonka voit pujottaa ranteesi ympärille käyttäessäsi läimäytintä. Läimäyttely herkistää koko vartalon, jolloin suudelmat ja kosketukset tuntuvat entistäkin intensiivisemmiltä.

Läimäytin on laadukas ja tehokas käytössä, mutta sen mustan- ja hopeanväriset puolet tekevät siitä myös todella tyylikkään.

Muistakaa sopia turvasana etukäteen, jolloin kumpi tahansa teistä voi pysäyttää leikin mikäli se käy liian intensiiviseksi.

Tiedot

MATERIAALI: Satiini, neopreeni, keinonahka.
PITUUS: 32 cm.
PAINO: 78 g.

TUOTENUMERO: 13124.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Erinomainen läimäytin

Antaa hyvän kovan iskun. Kaksi eri puolta tuntuu hyvin erilaiselta. Satiinipuoli ei satu niin paljon, kun taas nahkapuolella voit antaa kunnon läimäyksen pakaroille ja tehdä niistä sekä punaiset että kipeät. Lue lisää

-
5 4 1
Vaaleanpunainen ja tyytyväinen

Tämä läimäytin vastasi sitä, mitä odotimme. Siitä jäi kivan vaaleanpunainen peppu, ja siitä on varmasti hyötyä monta kertaa. Mukava materiaali, ja kumppanini mielestä sitä oli hyvä käyttää läpsäyttämiseen. Lue lisää

-
5 5 1
super

super

-
5 5 1
super

super

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi