Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu
Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu
104,00 €
Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu  1
Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu  2

Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu

5.0 (1)
104,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Kaipaatko erektiota, joka saavuttaa täyden potentiaalinsa? Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu auttaa sinua saamaan tukevamman ja kookkaamman seisokin.

Tämä automaattinen penispumppu on suunniteltu antamaan sinulle täyttävämmän erektion teidän molempien iloksi. Se auttaa sekä erektion muodostamisessa että sen ylläpitämisessä.

Läpinäkyvässä sylinterissä on mitta, jonka avulla sinun on helppo seurata tilanteen kehittymistä. Erittäin pehmeä tyviosa mahdollistaa tiiviin alipaineen muodostumisen ja tuntuu miellyttävältä käytön aikana.

Vie penis pumpun sisälle ja käynnistä imutoiminto. Pumppaa 5-10 sekunnin ajan, tasaa alipaine Quick Release -painikkeella ja pidä tauko. Toista 3-5 minuutin ajan saadaksesi parhaan tuloksen.

Fleshpump Penispumppu ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Tiedot

MATERIAALI: Polykarbonaatti ja TPE.
KOKONAISPITUUS: 31 cm.
SYVYYS: 19 cm.
ULKOHALKAISIJA: 6,4 cm.
SISÄHALKAISIJA: 5,9 cm.
AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 21575.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Tehokas ja ladattava penispumppu paksulla SuperSkin-pohjalla!

Tehokas penispumppu, joka on ladattava ja kestää noin 7 tuntia jatkuvaa käyttöä. Helppo käyttää kahdella painikkeella (On/Off ja vapautus). Vapautuspainiketta voidaan käyttää pumppauksen aikana, heti kun vapautat painikkeen, pumppu käynnistyy uudelleen. Valitettavasti siinä ei ole näyttöä, joka osoittaisi paineen kasvamisen (-Mbar),vain valo. Suosittelen, jos haluat tehokkaan pumpun, joka ei pysähdy - 35 Mbar. Kirkkaan sylinterin alaosasta löytyy 4 cm:n SuperSkin:n, joka kietoutuu hienosti peniksenympärille. Siinä on tiukka reikä, joka pitää tyhjiön 100 % tiiviinä. Sylinteri on 19 cm korkea (sisäpuolella), ja sen mitat on ilmoitettu selkeästi (cm / tuuma). HUOMHUOM! Useimmissa elektronisissa pumpuissa on sisäänrakennettu pysäytystoiminto, joka pysäyttää pumpun kun saavutat -35 Mbaria ja käynnistyy uudelleen -30 Mbarissa.Tässä ei ole sellaista toimintoa ja se pumppaa helposti -55 Mbariin, mikä ei ole suositeltavaa. Joten sinun täytyy hallita painetta itse. Hyvä tietää, jos käytättätä isäntänä BDSM-session aikana alistuvan kanssa. Vapautustoiminto ei toimi, kun akku on tyhjä. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi