Fleshlight Launch
Fleshlight Launch
299,00 €
Fleshlight Launch  1
Fleshlight Launch  2
Fleshlight Launch  3
Fleshlight Launch  4

Fleshlight Launch

4.1 (3)
299,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fleshlight Launch tekee sen, mihin yksikään muu itsetyydytyslaite ei pysty. Aseta suosikki-Fleshlightisi laitteeseen ja anna Fleshlight Launchin tehdä loput!

Tämä futuristinen pidike liikuttaa Fleshlightiasi edestakaisin jopa 180 työntöä minuutissa vieden sinut kliimaksiin ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Toisin sanoen saat räjähtävän orgasmin joka ikinen kerta.

Tai ehkäpä haluat käyttää Fleshlight Launchia yhdessä Kiiroon suosittujen Feelme VR -materiaalien kanssa saadaksesi upean, interaktiivisen kokemuksen Fleshlight-masturbaattorillasi?

Yhteensopiva kaikkien standardikokoisten Fleshlight-mallien kanssa. EI voi käyttää seuraavien mallien kanssa: Turbo, Flight, Ice, Go tai Quickshot. Ladattava mukana tulevan USB-latausjohdon avulla.

HUOM: Masturbaattori hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Vartaloystävällinen muovi.
PITUUS: 32 cm.
BLUETOOTH: 4.0.
SOVELLUS: FeelConnect Androidille ja iOS:lle.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
YHTEENSOPIVUUS: Standardikokoiset Fleshlight-mallit (lukuun ottamatta Turbo, Flight, Ice, Go ja Quickshot).
TIEDOKSI: Masturbaattori hankittava erikseen.
HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

TUOTENUMERO: 18725.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Best so far

Ensimmäinen Launch lakkasi toimimasta muutaman käyttökerran jälkeen. Sinful toimi periaatteidensa mukaisesti: Lähetti tilalle uuden ja antoi ohjeet viallisen tuotteen palauttamiseksi. Reilua toimintaa. Launch on ehdottomasti paras tänhän mennessä testaamani masturbaattori. Ääni on tosi kova, samaa tasoa kuin printtereissä.Fleshlightia on hieman vaikea saada jengoilleen kierrettäessä sitä launchiin. Materiaali on laadukkaan oloista. En ole testannut laitteen yhteyttä Videoihin. Akku kestääpitkään, kun se on ladattu täyteen. Lue lisää

-
5 4 1
Helppokäyttöinen puuskuttaja, laadusta vastaa ehkä maailman suosituin tekopimpsa

Pelkkää Fleshlightiä "manuaalisesti" käyttävälle Launch on mieluisa yllätys. Laite tosin pitää isommilla kierroksilla aika kovaa meteliä, josta tosin suurin osa ei tulee Fleshlightin ilmanpoistoaukosta. Laite siis pitää siis aikamoista ääntä (tosin moottori itse on suhteellisen hiljainen), mutta kokonaisuudessaanmyönteinen kokemus kompensoi tallaisia pieniä haittapuolia. Launch on selvä voittaja jos verrataan Fleshlight VStrokeriin tai muihin samaa ideaa soveltaviin, jossasuosikkiflesukkasi yhdistetään laitteeseen joka tekee työt puolestasi. Miinuksena kuitenkin hyvin korkea hinta: jos laite olisi reilun satasen halvempi, suosittelisin sitäkaikille. Nyt kuitenkin esimerkiksi Kiroo Onyx 2 on selvästi edullisempi ja myöskin mielestäni monipuolisempi ja matkii yhdyntää paremmin. (Löytyy täältä Sinfulistavajaat 70 euroa edullisempaan hintaan). Lähtökohtaisesti suosittelisin seuraavasti - Mikäli pidät erityisesti Fleshlightistä, suosittelen Launchia lämpimästi. Tuletyllättymään iloisesti. - Mikäli Fleshlight ei mielestäsi ole mitenkään erityinen tuote, kannattaa harkita aiemmin mainitsemaani Kiroo Onyxiä ennemmin. - MikäliFleshlight ei ole entuudestaan tuttu, osta sellainen tai pari, ja tulet hyvin todennäköisesti tilamaan Launchin ennen pitkään, jos hieman höyryjunan menoa muistuttavapuuskutus ei ole sinulle ongelma. Mikäli jaat asunnon muiden kanssa, kanssa-asukeille tuskin jää epäilystä mitä asiaa olit toimittamassa Launchia käyttäessäsi, muttaeipä mikään laite ole täydellisen hiljainen. ;) Lue lisää

-
5 3 1
Next level!

Tämä tuli hankittua ja nyt 2 kk käytön jälkeen erittäin positiivinen kokemus. Pakkohankinta, jos omistat useamman Fleshlightin! +Akun kesto oli yllättävän pitkä +VR sync on HC ! +Laadukkaan tuntuista materiaalia -Laitteen äänitaso "poimuajossa" hieman nousee, mutta jää siedettävälle tasolle Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi