Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

92,90 €

79,90 €

  Kuvaus

  Fleshlight Pink Lady -aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan täydellisen itsetyydytyskokemuksen luomiseen.

  Pink Lady simuloi naisen emätintä todella realistisen tuntuisesti. Tämä johtuu pehmeästä holkista, joka on valmistettu Real Feel Super Skin -materiaalista. Pakkaukseen kuuluvalla Shower Mount ‑lisäosalla voit kiinnittää Fleshlightisi suihkun seinään kiinni, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

  Fleshlightin kokonaispituus on 25,4 cm ja sisäpituus 23 cm. Holkin suuaukko on halkaisijaltaan 1,9 cm, mutta se on erittäin joustava, joten masturbaattori sopii useimmille miehille. Suosittelemme käyttämään sen kanssa mukana tulevaa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä ja mukana tulevalla antibakteerisella Fleshwash-puhdistussuihkeella. Lisäksi suosittelemme käyttämään holkkiin aika ajoin mukana tulevaa Fleshlight Powder -jauhetta, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

  Pakkaus sisältää alkuperäisen Pink Lady -Fleshlightin, Shower Mount -lisäosan (Flight-adapterilla), vesipohjaisen liukuvoiteen (100 ml), Fleshlight Powder -huoltojauheen (100 ml) sekä Fleshwash-puhdistussuihkeen (100 ml). Masturbaattorissa on korkki, joka suojaa sitä käyttökertojen välissä ja pitää sen piilossa uteliailta katseilta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Real Feel Super Skin ja muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: Ulkoinen 25,4 cm, sisäinen 23 cm.
  SUUAUKON HALKAISIJA: 0,7-1,9 cm (erittäin joustava).
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *