Fleshlight SleeveWarmer

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight SleeveWarmer

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

29,90 €

  Kuvaus

  Jos haluat Fleshlight-holkkisi tuntuvan vieläkin aidommalta, voit lämmittää sen SleeveWarmerilla. Se lämmittää holkin 40 asteeseen, joka on juuri oikea lämpötila mahdollisimman aidolle kokemukselle.

  Holkin lämmittäminen vie vain viisi minuuttia, ja SleeveWarmeria on todella helppo käyttää. Se on täysin korvaamaton tuote mahdollisimman nautinnollista itsetyydytyskokemusta kaipaavalle. Sen mukana tulee USB-johto, joka kytketään virtalähteeseen.

  Vedä holkki lämmittimen tangon päälle ja käynnistä lämmitin. Sen sisäänrakennettu termostaatti huolehtii siitä, että holkki lämpiää automaattisesti oikean lämpöiseksi.

  Voit myös käyttää lämmitintä holkin säilytykseen, kun se ei ole käytössä.

  Lämmitin on helppo puhdistaa kostealla kankaalla ja miedolla saippualla. Huomioithan, ettei sitä voi käyttää elektronisia osia sisältävien holkkien kanssa.

  Tiedot

  KOKO: Pituus 19,5 cm, halkaisija 2 cm, pohja 6,5 cm.
  VIRTALÄHDE: Kytketään virtalähteeseen mukana tulevalla USB-johdolla.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Toimii miehelle
  Ihan ok lämmitin Olen käyttänyt tätä lämmitintä nyt muutaman kerran ja kyllä se Fleshlightin lämmittää sieltä sisältä, muttei ulkopuolelta. Eli lämpö tuntuu vasta silloin kun on työntynyt sisään. Lämpö ei kuitenkaan ole mikään tosi kuuma, vaan aika haalea ja se ehtii haihtumaan aikalailla muutamassa minuutissa.

  Lämmitintä on tosi helppo käyttää. Huomioitavaa on kuitenkin ettei lämmittimessä ole verkkovirtapistoketta, vaan ainoastaan usb-pistoke jonka voi laittaa esim. tietokoneeseen tai sitten täytyy erikseen hankkia sellainen lisäosa jolla kytkeä tämä laite tavalliseen pistorasiaan.

  Lämmitys vie jotain 8-10 minuuttia ja lähtee käyntiin heti kun pistokkeen on asettanut virtalähteeseen. Lämmitys on täysin hiljainen ja vihreä valo syttyy. Pieni hiljainen napsahdus kuuluu silloin kun valo sammuu ja lämmitys on valmis. Lämmitin on muovia joka on helppo pyyhkäistä puhtaaksi aina käytön jälkeen.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight SleeveWarmer

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *