Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

53,90 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat ultimaattista suihinottokokemusta, Fleshlight Turbo Ignition Copper täyttää toiveesi.

  Nauti intensiivisistä tuntemuksista, jotka muistuttavat työntymistä huulten ja kielen ohi suoraan tiukkaan nieluun. Turbo Ignition Copper -masturbaattorin ainutlaatuinen sisärakenne vie sinut räjähtävään kliimaksiin joka kerta.

  Turbo Copper on valmistettu upeasta kuparinvärisestä materiaalista ja stimuloi sinua tehokkaalla Ignition-rakenteellaan työntöjesi tahtiin.

  Kuten useimmissa muissakin Fleshlighteissa, voit säätää masturbaattorin sisälle syntyvää alipainetta kiertämällä pohjassa olevaa kierrekorkkia. Mitä tiukemmalle sen kierrät, sitä voimakkaammin masturbaattori imuttaa sinua.

  Valmistettu todella aidonkaltaisesta Real Feel SuperSkin -materiaalista. Vesitiivis ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Real Feel SuperSkin.
  RAKENNE: Ignition.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 25 cm.
  SISÄSYVYYS: 21,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Insinööritaidon mestarinäyte Mielikuva masturbaattoreista ollut minulla pitkään epäilyttävä: Kaukoidässä väsättyjä huonolaatuisia ja pahalle haisevia klähmäisiä esineitä, jotka parin onnettoman kokeilun jälkeen lentävät roskikseen. Fleshlight Turbo sen sijaan on Espanjassa valmistettu insinööritaidon mestarinäyte: laadukkaat materiaalit, koukuttava tuoksu ja käytössä aivan uskomaton, suorastaan kokemuksellinen "miesten lelu", joka ei todellakaan päädy roskikseen.

  Ensimmäinen koekäyttö oli tajunnan räjäyttävä, parempi kuin yksikään saamani suihinotto keneltäkään (huomioiden myös saamani deepthroatingin). Uusia upeita tuntemuksia löytyi – ja taatusti löytyy – seuraavillakin käyttökerroilla, ja kokonaisvaikutelma käytössä on aina tuore, mistä voi kiittää Fleshlightin huolellisesti suunniteltua rakennetta: imun painetta voi vaihdella, sisäosan tekstuuri on rikas ja vaihtelevan tuntuinen eri syvyyksillä, hansikasosan pintamateriaalin hyväillessä upeasti kalun vartta ja varsinkin terskaa. Lisäksi laitteen kookkaus ja kohtuullinen painokin tuntuvat miehekkäiltä ja antavat oman lisähauskuutensa, jos käyttö tapahtuu selin maaten.

  Kaksi heikkoutta: Jos kalu on yhtään löysä, voi sen tunkeminen saada sisäojan vajoamaan reunalta sisään. (Mutta vaikka kalu siis olisi löysä, se kyllä jäykistyy laitteen sisällä täyteen mittaansa.) Tämä ei kuitenkaan oikea ongelma, kun reunan saa vedettyä takaisin paikalleen erittäin helposti – eikä laitetta voi syyttää siitä, jos käyttäjä on liian malttamaton odottamaan kalunsa kovettumista ennen laitteeseen tarttumista! Ainoa varsinainen heikkous liittyykin siis puhdistamiseen ja kuivaamiseen: vesiliukoisen liukuvoiteen, kiimaliman ja sperman saa sinällään pestyä hanan alla helposti, mutta laitteen lötkön sisäosan käsittely lavuaarissa tuntuu hieman haasteelliselta. Pestyn Fleshlightin kuivaaminen vie helposti päivän tai kaksi, mikä on aika pitkä aika; sisäosaa en ole uskaltanut kuivata irrallaan, vaan kotelon sisällä (ilman päätyjen korkkeja), ettei painuisi epämuotoiseksi.

  Kaiken kaikkiaan Fleshlight Turbo on uskomattoman hieno laite, joka ylitti moninkertaisesti suuret ennakko-odotukseni ja jota voin lämpimästi suositella kaikille, myös aloittelijoille. Hinta voi kuulostaa kalliilta, mutta ei todellakaan sitä ole. Kokonaisarvosana 9+/10.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Pystyy pitämään huippu hauskaa! 9/10.
  Erittäin hyvä tuote, varsinkin kun vain lähtee runkkaamaan kovaa!
  Materiaali tuntuu täydelliseltä ja 2 reikää fleshlightin kärjessä stimuloivat omaa kärkeä!
  Painetta voi säätää ja siis toimii niin kuin pitää ja saa vaihtelua.
  Aluksi epäilin ja tuntui kalliilta, mutta ei pätkääkään kaduta.

  Huonot puolet:
  En ehkä suosittele aloittelijoille, mutta kannattaa kun haluaa jotain erilaista.
  Kyseisen fleshlightin huolehtiminen vaatii opiskelemista, varovaisuutta, huolellisuutta ja kärsivällisyyttä, mutta se kannattaa ERITTÄIN PALJON loppujen lopuksi!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *