Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori
Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori
69,90 €
Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori  1
Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori  2

Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbaattori

4.4 (2)
69,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos kaipaat ultimaattista suihinottokokemusta, Fleshlight Turbo Ignition Copper täyttää toiveesi.

Nauti intensiivisistä tuntemuksista, jotka muistuttavat työntymistä huulten ja kielen ohi suoraan tiukkaan nieluun. Turbo Ignition Copper -masturbaattorin ainutlaatuinen sisärakenne vie sinut räjähtävään kliimaksiin joka kerta.

Turbo Copper on valmistettu upeasta kuparinvärisestä materiaalista ja stimuloi sinua tehokkaalla Ignition-rakenteellaan työntöjesi tahtiin.

Kuten useimmissa muissakin Fleshlighteissa, voit säätää masturbaattorin sisälle syntyvää alipainetta kiertämällä pohjassa olevaa kierrekorkkia. Mitä tiukemmalle sen kierrät, sitä voimakkaammin masturbaattori imuttaa sinua.

Valmistettu todella aidonkaltaisesta Real Feel SuperSkin -materiaalista. Vesitiivis ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Tiedot

MATERIAALI: Real Feel SuperSkin.
RAKENNE: Ignition.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
PITUUS: 25 cm.
SISÄSYVYYS: 21,5 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 17641.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Insinööritaidon mestarinäyte

Mielikuva masturbaattoreista ollut minulla pitkään epäilyttävä: Kaukoidässä väsättyjä huonolaatuisia ja pahalle haisevia klähmäisiä esineitä, jotka parin onnettoman kokeilun jälkeen lentävät roskikseen. Fleshlight Turbo sen sijaan on Espanjassa valmistettu insinööritaidon mestarinäyte: laadukkaat materiaalit, koukuttavatuoksu ja käytössä aivan uskomaton, suorastaan kokemuksellinen "miesten lelu", joka ei todellakaan päädy roskikseen. Ensimmäinen koekäyttö oli tajunnanräjäyttävä, parempi kuin yksikään saamani suihinotto keneltäkään (huomioiden myös saamani deepthroatingin). Uusia upeita tuntemuksia löytyi – ja taatusti löytyy– seuraavillakin käyttökerroilla, ja kokonaisvaikutelma käytössä on aina tuore, mistä voi kiittää Fleshlightin huolellisesti suunniteltua rakennetta: imun painettavoi vaihdella, sisäosan tekstuuri on rikas ja vaihtelevan tuntuinen eri syvyyksillä, hansikasosan pintamateriaalin hyväillessä upeasti kalun vartta ja varsinkin terskaa.Lisäksi laitteen kookkaus ja kohtuullinen painokin tuntuvat miehekkäiltä ja antavat oman lisähauskuutensa, jos käyttö tapahtuu selin maaten. Kaksi heikkoutta: Jos kaluon yhtään löysä, voi sen tunkeminen saada sisäojan vajoamaan reunalta sisään. (Mutta vaikka kalu siis olisi löysä, se kyllä jäykistyy laitteen sisällä täyteenmittaansa.) Tämä ei kuitenkaan oikea ongelma, kun reunan saa vedettyä takaisin paikalleen erittäin helposti – eikä laitetta voi syyttää siitä, jos käyttäjä onliian malttamaton odottamaan kalunsa kovettumista ennen laitteeseen tarttumista! Ainoa varsinainen heikkous liittyykin siis puhdistamiseen ja kuivaamiseen: vesiliukoisenliukuvoiteen, kiimaliman ja sperman saa sinällään pestyä hanan alla helposti, mutta laitteen lötkön sisäosan käsittely lavuaarissa tuntuu hieman haasteelliselta.Pestyn Fleshlightin kuivaaminen vie helposti päivän tai kaksi, mikä on aika pitkä aika; sisäosaa en ole uskaltanut kuivata irrallaan, vaan kotelon sisällä (ilmanpäätyjen korkkeja), ettei painuisi epämuotoiseksi. Kaiken kaikkiaan Fleshlight Turbo on uskomattoman hieno laite, joka ylitti moninkertaisesti suuret ennakko-odotukseni jajota voin lämpimästi suositella kaikille, myös aloittelijoille. Hinta voi kuulostaa kalliilta, mutta ei todellakaan sitä ole. Kokonaisarvosana 9+/10. Lue lisää

-
5 5 1
Pystyy pitämään huippu hauskaa!

9/10. Erittäin hyvä tuote, varsinkin kun vain lähtee runkkaamaan kovaa! Materiaali tuntuu täydelliseltä ja 2 reikää fleshlightin kärjessä stimuloivat omaa kärkeä! Painetta voi säätää ja siis toimii niin kuin pitää ja saa vaihtelua. Aluksi epäilin ja tuntui kalliilta, mutta ei pätkääkään kaduta. Huonot puolet: En ehkäsuosittele aloittelijoille, mutta kannattaa kun haluaa jotain erilaista. Kyseisen fleshlightin huolehtiminen vaatii opiskelemista, varovaisuutta, huolellisuutta jakärsivällisyyttä, mutta se kannattaa ERITTÄIN PALJON loppujen lopuksi! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi