Fun Factory Cobra II Penisvibraattori -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Cobra II Penisvibraattori -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

116,00 €

99,90 €

  Kuvaus

  Cobra II on päivitetty versio Fun Factoryn suositusta Cobra-penisvibraattorista.

  Cobra II on tyylikkäästi muotoiltu muistuttamaan kilpa-autoa, ja se saakin sinut nollasta sataan hetkessä, sillä se värisee erittäin voimakkaasti. Monista masturbaattoreista poiketen se on suunniteltu stimuloimaan vain peniksen tuntoherkkää yläosaa.

  Aseta peniksen pää laitteen sisään, ja hallitse värinää laitteen tyvessä olevilla painikkeilla. Suosittelemme käyttämään Cobran kanssa Fun Factoryn omaa vesipohjaista liukuvoidetta, mikä tekee sen käytöstä helpompaa ja nautinnollisempaa.

  Cobran tehokkuuden takana on kaksi superhiljaista moottoria, jotka tuottavat tehokasta värinää. Pidä Fun-painiketta pohjassa käynnistääksesi laitteen. Tämän jälkeen voit käydä läpi sen 11 kiihottavaa värinäohjelmaa plus- ja miinuspainikkeilla.

  Vibraattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja on erittäin miellyttävä käyttää. Se on ergonomisesti suunniteltu kontrolloitavaksi yhdellä kädellä joko maatessasi, istuessasi tai seistessäsi.

  Cobra II on täysin vesitiivis, joten sen kanssa voi nautiskella vaikkapa suihkussa. Vibraattori on ladattava, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. USB-laturi sisältyy pakkaukseen.

  Käytön jälkeen puhdista laite lämpimällä vedellä ja Fun Factoryn omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

  HUOM:
  Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa).
  Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.
  Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla.
  Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 16,6 cm x 6 cm. Halkaisija 4,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litiumpolymeeri. (USB-laturi mukana.)
  VÄRINÄTASOT: 11 erilaista.
  NÄPPÄINLUKKO: Kyllä.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 3 painiketta.
  KÄYTTÖOHJE: Saksa, englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Vielä epävarma Olen käyttänyt tätä muutaman kerran enkä ole saanut tästä paljoa irti. Värinä tuntuu melko heikolta ja alkaa tuntumaan hyvältä vasta 40 minuutin käytön jälkeen, pelkästään tätä käyttämällä en pysty laukeamaan vaan joudun hoitamaan käsin loppuun.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Tämä on hyvä Laadukas. Hyvä keksintö. Tämä on tosi tehokas, paljon värinäohjelmia, joten niistä löytyy varmasti sopiva. Vielä kun saisi hankittua parissa eri koossa. Vaan olen tosi tyytyväinen. Jos mietityttää, niin osta vaan. Se on hemmetin hyvä!!! PS. Hyvä akku.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kyllä lähtee Laite on aika pieni mutta ajaa asiansa loistavasti. Laite ajaa asiansa pienemmilläkin värinätasoilla. Tässä on huima ero verrattuna Cobra Libren ensimmäiseen versioon. Toimii hyvin liukuvoiteella tai ilman. Suosittelen kokeilemaan. On ollut paras lelu tähän asti hankituista
  5 5 1
  Äänitaso
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Itselleni liian tehoton Tuote oli itselleni suuri pettymyt. Kädessä pitäessä värinätaso tuntuu sangen lupaavalta, mutta 'perille' saakka ei värinä saavu mitenkään erityisenä.

  Lataus on kätevä, tuote on uskottavan painava eikä materiaalissa vaikuttaisi olevan mitään vikaa. Akun kestokaan ei ole erityisen lyhytaikainen, mutta itse en ole tällä kyennyt orgasmia saamaan. Tiedostan kyllä, että oma elimeni ei ole lainkaan siitä herkimmästä päästä, enkä enää usko että mikään akkukäyttöinen voisi itselläni toimia halutulla tavalla.

  Töydelliseksi harharetkeksi tuote oli aivan turhan kallis, joskaan en edelleenkään voi väittää laitteen olevan teknisesti huono. Voin hyvin kuvitella tämän sopivan joillekin.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Cobra II Penisvibraattori -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *