Fun Factory

Fun Factory on Euroopan suurin laatuseksilelujen valmistaja ja se tunnetaan lelujen upeasta muotoilusta sekä erinomaisesta käytettävyydestä. Fun Factoryn ainutlaatuisia tuotteita on saatavilla monenvärisinä ja -muotoisina, ja valikoimasta löytyy takuulla jokaiselle jotain.

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 39 tuotetta
Olet nähnyt 39 yhteensä 39 tuotteesta

Fun Factory - astu sisään eri värien ja muotojen maailmaan

Fun Factory on saksalaista laatua parhaimmillaan

Seksileluja voi kuvailla monella tavalla. Ne ovat kiihottavia, tuhmia, nautinnollisia, kauniita... Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta ennen kaikkea seksilelut ovat hauskoja. Niiden avulla voi saada hauskemman, paremman ja stimuloivamman seksielämän. Fun Factory valmistaa oman osansa markkinoiden hauskimmista ja laadukkaimmista seksileluista. Tämä saksalainen tuotemerkki perustuu ajatukselle siitä, että ainutlaatuiset muodot ja kauniit värit tarjoavat stimuloivamman ja kiihottavamman kokemuksen kuin harmaat ja tylsät seksilelut. Nähdessään tuotemerkin jännittävän tuotevalikoiman täynnä laadukkaita leluja ei voi muuta kuin olla samaa mieltä.

Fun Factoryn tarina alkoi Bremenissä vuonna 1996. Dirk Bauer ja Michael Pahl olivat jo pitkään harmitelleet sitä, että niin monet markkinoilta löytyvät seksilelut olivat huonolaatuisia ja muotoilultaan ankeita. He halusivat tuoda tilanteeseen muutoksen valmistamalla seksileluja, joiden estetiikka ja käytettävyys olisivat huomattavasti korkeammalla tasolla. Sitä varten he halusivat tuoda seksilelujen tuotannon Aasiasta Saksaan korkeamman laadun varmistamiseksi. Näin myös tapahtui, ja niinpä vuonna 1996 nämä kaksi kaverusta perustivat oman yrityksensä. Päämäärä oli yksinkertainen: tuottaa muotoilultaan ja värimaailmaltaan viehättäviä, mahdollisimman korkealaatuisia seksileluja parhaista mahdollisista materiaaleista.

Laadukkaat, monipuoliset seksilelut

Tällä saksalaisella huippubrändillä on valtava joukko faneja - syystä. Heidän innovatiiviset tuotteensa ovat voittaneet monia palkintoja ja testejä sekä kauniin ulkomuotonsa että toimivan ergonomisen muotoilunsa ansiosta. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Riippumatta sukupuolestasi tai parisuhdetilanteestasi, tuotemerkin laajasta seksileluvalikoimasta juuri sinua tyydyttävä vaihtoehto. Haluatko kokeilla anaalistimulaatiota? Fun Factoryn kattavasta anaalileluvalikoimasta löytyy mm. puhtaasta lääketieteellisestä silikonista valmistettu Bootie-anustappi, joka on voittanut useita testejä.

Markkinoilta löytyy kaikenmuotoisia, -värisiä ja -kokoisia seksileluja, mutta Fun Factoryn valikoima on aivan omassa luokassaan. Sieltä löydät roppakaupalla tuotteita sisäiseen stimulaatioon, oli kyse sitten perinteisestä silikonidildosta tai värisevästä dildosta. Valikoimasta löytyy penisrenkaita miehille ja geishakuulia naisille. Smartballs DUO on yksi verkkokauppamme parhaiten myyviä geishakuulia. Sille on syynsä, sillä nämä geishakuulat on muotoiltu anatomisesti sopiviksi siten, että ne harjoittavat lantionpohjan lihaksia juuri oikealla tavalla vahvistaakseen niitä tehokkaasti. Harjoitusten myötä lisäät intiimialueidesi tuntoherkkyyttä.

Positiivista energiaa seksileluilla

Verrattuna moniin muihin tuotemerkkeihin, Fun Factory ei suhtaudu itseensä turhan vakavasti. Ja miksipä sen pitäisikään? Useimmat meistä ovat joskus kikattaneet ja nauraneet ääneen puhuessaan seksistä ja seksileluista. Juuri tämän positiivisen energian varaan saksalainen menestysbrändi rakentaa kauniit ja tehokkaat tuotteensa, jotka saavat koko kroppasi hymyilemään päästä varpaisiin. Nämä seksilelut kiihottavat ja stimuloivat sinua nostaen orgasmisi aivan uusiin sfääreihin. Varo vaan - niiden avulla saat kroonisen hymyn huulillesi.

Fun Factory on toki muutakin kuin "vain" kauniita värejä ja hauskoja muotoja. Kaikki sen tuotteet on valmistettu laatumateriaaleista kuten korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, joten niitä voi käyttää täysin turvallisesti sekä vartalon ulko- että sisäpuolella. Me Sinful.fi:ssä uskomme vakaasti, että laatu ja nautinto kulkevat käsi kädessä. Mitä korkeampi laatu, sitä nautinnollisempi kokemus. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota saksalaista huippulaatua valikoimassamme, jotta jokaisella olisi mahdollisuus hankkia itselleen laadukas, vartaloystävällinen tehopakkaus, joka tarjoaa orgasmeja kerta toisensa jälkeen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi