Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A
30,99 €
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A  1
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A  2
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A  3
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A  4

Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A

4.7 (2)
30,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fun Cup on ergonomisesti muotoiltu ja kerrassaan tyylikäs vaihtoehto siteille ja tamponeille suositulta Fun Factorylta. Pakkauksessa on 2 kpl A-kokoisia kuukuppeja.

Fun Cupin avulla voit täysin vapaasti urheilla, käydä saunassa tai nauttia ihanasta esileikistä myös kuukautisten aikaan ilman että syntyy sotkua. Kuppi kerää kuukautisvuodon sisälleen ja tyhjennetään sekä huuhdotaan tarvittaessa, joskin kuitenkin viimeistään 12 tunnin välein.

Kuukuppi sopii kaikille naisille iästä riippumatta. Fun Cup on saatavilla kahdessa eri koossa. A-koko sopii kevyeen vuotoon, alle 30-vuotiaille naisille tai naiselle, joka ei ole synnyttänyt alateitse. B-koko puolestaan on aavistuksen suurempi, joten se sopii runsaampaan vuotoon, yli 30-vuotiaille naisille tai alateitse synnyttäneille.

Tämä upea silikonikuppi on muotoiltu anatomisesti, joten se mukailee vartalosi muotoja ja on erittäin varma käyttää. Kuppien mukana saat myös säilytyspussin, jossa kuppia voi pitää käyttökertojen välissä ja jonka sisällä sitä on myös helppo kuljettaa.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VEGAANINEN: Kyllä.
MITAT: Koko A (sininen ja pinkki) pituus 5,3 cm, halkaisija 4 cm, tilavuus 20 ml.
SOPII: Kaikenikäisille naisille.
KÄYTTÖAIKA: Tyhjennetään ja huuhdellaan tarpeen mukaan, mutta viimeistään 12 tunnin välein.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

TUOTENUMERO: 18731.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Fantastinen

Olen aiemmin kokeillut toista kuppia, jota en saanut toimimaan. Tämä on hämmästyttävä muotonsa vuoksi. Sinun täytyy kokeilla sitä muutaman kerran, mutta kun olet löytänyt tekniikan, se on helppoa. Lue lisää

-
5 4 1
Parasta mitä minulla on ollut

Olen käyttänyt kuukautiskuppeja 15 vuotta ja ne ovat kaikki olleet perinteisen muotoisia. Minulla on ollut vaikeuksia saada ne avautumaan kunnolla ja se vaati aina monia yrityksiä riippumatta kuinka kovia kuppeja käytin ja kuinka monta lasta olin synnyttänyt. Mutta näissä on eri muoto ja se vain toimii! En voi kuvitella, ettäkenelläkään olisi ongelmia näiden kanssa. Täydet pisteet! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi