Fun Factory Semilino Dildovibraattori
Fun Factory Semilino Dildovibraattori
SÄÄSTÄ 40%
39,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 40%
Fun Factory Semilino Dildovibraattori
Fun Factory Semilino Dildovibraattori

Fun Factory Semilino Dildovibraattori

4.3 (3)
66,99 € 39,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Fun Factoryn Semilino on nautinnollisesti uritettu dildovibraattori, joka hemmottelee sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Semilino on varustettu aiempaa voimakkaammalla moottorilla, joka takaa tehokkaan värinän. Lisäksi sen sauvaosa on uritettu kiihottavasti, jolloin saat lisänautintoa liikuttaessasi sitä edestakaisin sisälläsi. Kaiken muun hyvän lisäksi Semilinon käyristetty pää on suunniteltu osumaan nautinnollisesti G-pisteeseesi. Toisin sanoen tämä dildovibraattori on pieni mutta pippurinen tapaus, joka tuottaa taatusti nautintoa käyttäjälleen.

Semilinoa on helppo käyttää. Käynnistät ja sammutat sen FUN-painikkeen avulla. Voit valita sen kuuden eri värinärytmin ja kuuden värinätehon välillä painamalla plus- ja miinuspainikkeita.

Semilino on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Dildovibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla. Semilino on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi ottaa sen mukaan suihkuun. Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Laitteessa on myös näppäinlukko, jolla voit varmistaa, ettei se mene itsestään päälle yöpöydän laatikossa tai matkalaukussa. Saat näppäinlukon pois päältä painamalla FUN-painiketta n. sekunnin ajan, minkä jälkeen laite on käyttövalmis.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
MITAT: 17,3 cm x 3,3 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
AKKU: Ladattava litium (USB-laturi mukana).
VÄRINÄTASOT: 6 rytmiä ja 6 nopeutta.
ÄÄNITASO: Keskitasoa.
SÄÄDIN: 3 painiketta.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

TUOTENUMERO: 13559.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Fun Factory Semilino

Lelun muotoilu on omaan makuuni liian voimakas ja tuntuu epämukavalta, jopa kivuliaalta penetroidessa. Materiaaliltaan tuote on laadukas, ja sitä on helppo käyttää. Värinäasetuksia on riittävästi. Lue lisää

-
5 4 1
Fun Factory Semilino

Hiljainen, tehokas ja äärimmäisen mukava "kaveri". Vaikuttaa todella laadukkaalta, kuten muutkin Fun Factoryn tuotteet. Materiaali on oikein miellyttävä ja tuote onkin tarjonnut hyvin rentouttavia hetkiä sekä yksinään että muiden lelujen kanssa. Lämmin suositus! Lue lisää

-
5 5 1
Paras vibraattori

Tuote on helppokäyttöinen ja sopivan kokoinen. Värinä on todella tehokas ja koska se on uudelleen ladattava saa siitä nauttia aina uudestaan. En saa kovin helposti orgasmia mutta tällä se on taattu! Suosittelen ostamaan! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi