Fun Factory Semilino Dildovibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fun Factory Semilino Dildovibraattori
 • Fun Factory Semilino Dildovibraattori

Fun Factory Semilino Dildovibraattori

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Fun Factoryn Semilino on nautinnollisesti uritettu dildovibraattori, joka hemmottelee sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti.

  Semilino on varustettu aiempaa voimakkaammalla moottorilla, joka takaa tehokkaan värinän. Lisäksi sen sauvaosa on uritettu kiihottavasti, jolloin saat lisänautintoa liikuttaessasi sitä edestakaisin sisälläsi. Kaiken muun hyvän lisäksi Semilinon käyristetty pää on suunniteltu osumaan nautinnollisesti G-pisteeseesi. Toisin sanoen tämä dildovibraattori on pieni mutta pippurinen tapaus, joka tuottaa taatusti nautintoa käyttäjälleen.

  Semilinoa on helppo käyttää. Käynnistät ja sammutat sen FUN-painikkeen avulla. Voit valita sen kuuden eri värinärytmin ja kuuden värinätehon välillä painamalla plus- ja miinuspainikkeita.

  Semilino on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Dildovibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla. Semilino on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi ottaa sen mukaan suihkuun. Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Laitteessa on myös näppäinlukko, jolla voit varmistaa, ettei se mene itsestään päälle yöpöydän laatikossa tai matkalaukussa. Saat näppäinlukon pois päältä painamalla FUN-painiketta n. sekunnin ajan, minkä jälkeen laite on käyttövalmis.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT: 17,3 cm x 3,3 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava litium (USB-laturi mukana).
  VÄRINÄTASOT: 6 rytmiä ja 6 nopeutta.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa.
  SÄÄDIN: 3 painiketta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Fun Factory Semilino Lelun muotoilu on omaan makuuni liian voimakas ja tuntuu epämukavalta, jopa kivuliaalta penetroidessa. Materiaaliltaan tuote on laadukas, ja sitä on helppo käyttää. Värinäasetuksia on riittävästi.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Fun Factory Semilino Hiljainen, tehokas ja äärimmäisen mukava "kaveri". Vaikuttaa todella laadukkaalta, kuten muutkin Fun Factoryn tuotteet. Materiaali on oikein miellyttävä ja tuote onkin tarjonnut hyvin rentouttavia hetkiä sekä yksinään että muiden lelujen kanssa. Lämmin suositus!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Paras vibraattori Tuote on helppokäyttöinen ja sopivan kokoinen. Värinä on todella tehokas ja koska se on uudelleen ladattava saa siitä nauttia aina uudestaan. En saa kovin helposti orgasmia mutta tällä se on taattu! Suosittelen ostamaan!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Semilino Dildovibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *