Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki

Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Kaipaatteko pientä piristystä seksielämäänne? Futurotic 4-Way Arouser -penisholkki tarjoaa nautintoa sekä sinulle että kumppanillesi yhdynnän aikana.

  Joustava holkki liu'utetaan peniksen päälle ja se pysyy hyvin paikallaan alapuolella olevan renkaan avulla, joka asetetaan kivesten ympärille. Holkin sisärakenne tuntuu nautinnolliselta peniksen ympärillä, ja sen ulkopinnalla olevat juomut kiihottavat kumppaniasi liikkuessasi hänen sisällään.

  Holkin päällä on pieni vibraattori, jonka värinä tuntuu holkin läpi, ja se kiihottaa myös naisen klitorista yhdynnän aikana. Vibraattorin voi myös irrottaa, jolloin sitä voi käyttää sellaisenaan. Vibraattori toimii 3 x LR44-paristoilla, joita tulee pakkauksen mukana 6 kpl.

  Holkki on valmistettu erittäin pehmeästä TPR-materiaalista, joten se istuu napakasti ja tuntuu realistiselta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Käytön jälkeen holkki on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla. Vibraattorin voi pyyhkiä kostealla kankaalla puhtaaksi. Holkin kuivuttua suosittelemme käyttämään siihen myös Fleshlightin realistisille materiaaleille suunniteltua jauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa. Jauheesta tulee pieni 5 g:n näytepakkaus holkin mukana.

  Tiedot

  MATERIAALI: Holkki TPR, vibraattori ABS-muovi.
  HOLKIN MITAT: 10 cm x 4 cm (joustava).
  VIBRAATTORIN MITAT: 5 cm x 2 cm.
  PARISTOT: 3 x LR44 (6 kpl mukana).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: