Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki
Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki
32,99 €
Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki

Futurotic 4-Way Arouser Penisholkki

32,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Kaipaatteko pientä piristystä seksielämäänne? Futurotic 4-Way Arouser -penisholkki tarjoaa nautintoa sekä sinulle että kumppanillesi yhdynnän aikana.

Joustava holkki liu'utetaan peniksen päälle ja se pysyy hyvin paikallaan alapuolella olevan renkaan avulla, joka asetetaan kivesten ympärille. Holkin sisärakenne tuntuu nautinnolliselta peniksen ympärillä, ja sen ulkopinnalla olevat juomut kiihottavat kumppaniasi liikkuessasi hänen sisällään.

Holkin päällä on pieni vibraattori, jonka värinä tuntuu holkin läpi, ja se kiihottaa myös naisen klitorista yhdynnän aikana. Vibraattorin voi myös irrottaa, jolloin sitä voi käyttää sellaisenaan. Vibraattori toimii 3 x LR44-paristoilla, joita tulee pakkauksen mukana 6 kpl.

Holkki on valmistettu erittäin pehmeästä TPR-materiaalista, joten se istuu napakasti ja tuntuu realistiselta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen holkki on helppo puhdistaa lämpimän veden ja seksilelun puhdistussuihkeen avulla. Vibraattorin voi pyyhkiä kostealla kankaalla puhtaaksi. Holkin kuivuttua suosittelemme käyttämään siihen myös Fleshlightin realistisille materiaaleille suunniteltua jauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa. Jauheesta tulee pieni 5 g:n näytepakkaus holkin mukana.

Tiedot

MATERIAALI: Holkki TPR, vibraattori ABS-muovi.
HOLKIN MITAT: 10 cm x 4 cm (joustava).
VIBRAATTORIN MITAT: 5 cm x 2 cm.
PARISTOT: 3 x LR44 (6 kpl mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 13852.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi