HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö
 • HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö
 • HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö

HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

226,00 €

  Kuvaus

  Anna subisi kokea todella ahtaat paikat HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyön avulla.

  The Nub on erityisen pieni versio suositusta HolyTrainer-siveysvyöstä. Sen pieni koko takaa erittäin tiukan istuvuuden, joten leikkinne pysyy varmasti salaisuutena myös liikkuessanne julkisilla paikoilla.

  Läpinäkyvä penishäkki on helppo asettaa peniksen ympärille, missä se estää erektion syntymisen. Se lukitaan paikoilleen erityisellä sisäänrakennetulla Magic Lock -lukituksella, joten riippulukkoa ette tarvitse. Pakkauksen mukana saatte kaksi avainta.

  HolyTrainer on valmistettu 100 % luonnollisesta hartsista, jolla on erityisiä lämpöön regoivia ominaisuuksia. Käytön aikana se lämpenee pikkuhiljaa vartalonlämpöiseksi ja materiaali muuttuu aavistuksen pehmeämmäksi ja joustavammaksi.

  Hartsi on täysin myrkytöntä ja allergiaa aiheuttamatonta. Se hillitsee bakteerien syntymistä ja kestää käyttöä pitkään. The Nub onkin huippuluokan siveysvyö, jonka tiukalla syleilyllä voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

  Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.

  Tiedot

  MATERIAALI: Luonnollinen hartsi (hartsipohjainen muovi).
  LATEKSITON: Kyllä.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LUKKO: Magic Lock, sisäänrakennettu lukko.
  SISÄPITUUS: 2,5 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 3,3 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  KOKO: Nub.
  RENKAAN HALKAISIJA: Joko 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.
  MUKANA: Säilytyslaukku, penishäkki, rengas, Magic Lock ja avaimet.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Loistava keksintö! Tästä tuotteesta olen vieläkin aivan häkeltynyt sillä on keksintönä aivan uskomattoman hieno. Ja penishäkeistä minulla on kokemuksia jo melkoisesti.

  Ajatuksena tässä penishäkissä on se että varsinainen penisvarsi työnnetään miehen häpykummun alle ja vain varsinen peniksen kärkiosa jää häkkiin kiinni. Estää täydellisesti erektion saamisen ja kaikenlaisen mahdollisen kiihoittumiseen liittyvän nautinnon. Lisäksi ilkeämielinen domina voi vielä kaikenlisäksi kiusata alistujaa voimakkaalla vibralla hieromalla häpykummun päältä siellä majailevaa penisvartta.

  Yksi ÄÄRIMMÄISEN tärkeä huomio kuitenkin. Lukitusmekanismi eli tuotteen varsinainen lukko on aivan uintimaisteri-insinöörien tuote. Lukko nimittäin jäi heti ensimmäisellä käyttökerralla niin täydellisen pysyvään lukkoon että sitä ei voi saada enää auki. Tässä taas jälleen kerran muistutus kaikille lelujen hankkijoille että testatkaa kaikki tuotteet hyvin ja huolellisesti ennen varsinaista käyttöä. Onneksi kyseistä idiottimaista lukkoa ei tarvita jos on pikkuisenkin innovaattorin vikaa sillä laitteen saa helposti lukittua ihan pienellä kekseliäisyydellä. Huomautan kuitenkin kaikille että jos maksat tuotteesta 226 euroa, perusolettamus olisi että tällaisia yksinkertaisia lapsoksia ei olisi. Käytännössä muuta vaihtoehtoa ei varsinaisen käytön osalla olisi ollut kuin tuotteen hajoittaminen sahaamalla jos lukkoa olisi käyttänyt sen tarkoituksen mukaisesti. No valmistaja saa kohtapuoleen melkoisen nöyräksi vetävää postia.

  Varsinainen tuotteen käyttö on ollut mahdollista myös pidempiaikaisesti eli soveltuu myös pidempiin alistumissessioihin. Olen käyttänyt tuotetta n 2 vuorokautta ja sinä aikana aivan normaalien päivärutiineiden alaisena eli käynyt töissä ja kaupassa ym asioilla. Eli tuote istuu hyvin paikallaan hoitaen hommansa ja ei herätä minkäänlaista huomiota alistujan housujen alla. Aivan täydellinen miehen anatomian ja fysiologian ammattilainen en ole, joten en osaa sanoa mahdollisia pidempiaikaisia vaikutuksia penikselle jos tuotetta käyttää pitkissä sessioissa. Toistaiseksi näistä enintään muutaman vuorokauden kestävistä sessioista ei ainakaan minulle ole tullut mitään haittavaikutuksia. Ei vaikka dominakin on osannut olla kirpeän kiusoitteleva.

  Oma vaatimaton testimiehuuteni koko on lepotilassa n 8cm, erektiossa 12-13 cm ja halkaisija erektiossa n 4,5 cm.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *