HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö
HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö
226,00 €
Lisää ostoskoriin
HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö  1
HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö  2
HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö  3

HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyö

5.0 (1)
226,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Anna subisi kokea todella ahtaat paikat HolyTrainer The Nub V3 Siveysvyön avulla.

The Nub on erityisen pieni versio suositusta HolyTrainer-siveysvyöstä. Sen pieni koko takaa erittäin tiukan istuvuuden, joten leikkinne pysyy varmasti salaisuutena myös liikkuessanne julkisilla paikoilla.

Läpinäkyvä penishäkki on helppo asettaa peniksen ympärille, missä se estää erektion syntymisen. Se lukitaan paikoilleen erityisellä sisäänrakennetulla Magic Lock -lukituksella, joten riippulukkoa ette tarvitse. Pakkauksen mukana saatte kaksi avainta.

HolyTrainer on valmistettu 100 % luonnollisesta hartsista, jolla on erityisiä lämpöön regoivia ominaisuuksia. Käytön aikana se lämpenee pikkuhiljaa vartalonlämpöiseksi ja materiaali muuttuu aavistuksen pehmeämmäksi ja joustavammaksi.

Hartsi on täysin myrkytöntä ja allergiaa aiheuttamatonta. Se hillitsee bakteerien syntymistä ja kestää käyttöä pitkään. The Nub onkin huippuluokan siveysvyö, jonka tiukalla syleilyllä voit ilahduttaa ja piinata subiasi vuosien ajan.

Valittavanasi ovat seuraavat rengaskoot: 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.

Tiedot

MATERIAALI: Luonnollinen hartsi (hartsipohjainen muovi).
LATEKSITON: Kyllä.
FTALAATITON: Kyllä.
LUKKO: Magic Lock, sisäänrakennettu lukko.
SISÄPITUUS: 2,5 cm.
SISÄHALKAISIJA: 3,3 cm.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
KOKO: Nub.
RENKAAN HALKAISIJA: Joko 36 mm, 40 mm, 45 mm tai 50 mm.
MUKANA: Säilytyslaukku, penishäkki, rengas, Magic Lock ja avaimet.

TUOTENUMERO: 21263.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Loistava keksintö!

Tästä tuotteesta olen vieläkin aivan häkeltynyt sillä on keksintönä aivan uskomattoman hieno. Ja penishäkeistä minulla on kokemuksia jo melkoisesti. Ajatuksena tässä penishäkissä on se että varsinainen penisvarsi työnnetään miehen häpykummun alle ja vain varsinen peniksen kärkiosa jää häkkiin kiinni. Estäätäydellisesti erektion saamisen ja kaikenlaisen mahdollisen kiihoittumiseen liittyvän nautinnon. Lisäksi ilkeämielinen domina voi vielä kaikenlisäksi kiusata alistujaavoimakkaalla vibralla hieromalla häpykummun päältä siellä majailevaa penisvartta. Yksi ÄÄRIMMÄISEN tärkeä huomio kuitenkin. Lukitusmekanismi eli tuotteen varsinainenlukko on aivan uintimaisteri-insinöörien tuote. Lukko nimittäin jäi heti ensimmäisellä käyttökerralla niin täydellisen pysyvään lukkoon että sitä ei voi saadaenää auki. Tässä taas jälleen kerran muistutus kaikille lelujen hankkijoille että testatkaa kaikki tuotteet hyvin ja huolellisesti ennen varsinaista käyttöä. Onneksikyseistä idiottimaista lukkoa ei tarvita jos on pikkuisenkin innovaattorin vikaa sillä laitteen saa helposti lukittua ihan pienellä kekseliäisyydellä. Huomautan kuitenkinkaikille että jos maksat tuotteesta 226 euroa, perusolettamus olisi että tällaisia yksinkertaisia lapsoksia ei olisi. Käytännössä muuta vaihtoehtoa ei varsinaisenkäytön osalla olisi ollut kuin tuotteen hajoittaminen sahaamalla jos lukkoa olisi käyttänyt sen tarkoituksen mukaisesti. No valmistaja saa kohtapuoleen melkoisennöyräksi vetävää postia. Varsinainen tuotteen käyttö on ollut mahdollista myös pidempiaikaisesti eli soveltuu myös pidempiin alistumissessioihin. Olen käyttänyttuotetta n 2 vuorokautta ja sinä aikana aivan normaalien päivärutiineiden alaisena eli käynyt töissä ja kaupassa ym asioilla. Eli tuote istuu hyvin paikallaan hoitaenhommansa ja ei herätä minkäänlaista huomiota alistujan housujen alla. Aivan täydellinen miehen anatomian ja fysiologian ammattilainen en ole, joten en osaa sanoamahdollisia pidempiaikaisia vaikutuksia penikselle jos tuotetta käyttää pitkissä sessioissa. Toistaiseksi näistä enintään muutaman vuorokauden kestävistä sessioistaei ainakaan minulle ole tullut mitään haittavaikutuksia. Ei vaikka dominakin on osannut olla kirpeän kiusoitteleva. Oma vaatimaton testimiehuuteni koko on lepotilassa n8cm, erektiossa 12-13 cm ja halkaisija erektiossa n 4,5 cm. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi