Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo 23 cm
Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo 23 cm
SÄÄSTÄ 27%
26,99 €
SÄÄSTÄ 27%
Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo 23 cm

Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo 23 cm

3.7 (1)
36,99 € 26,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos kaipaat täyttävää stimulaatiota, Iso Aidonkaltainen Imukuppidildo on erinomainen valinta. Se muistuttaa aitoa penistä sekä kokonsa, ulkonäkönsä että tuntumansa puolesta, joten saat sen avulla erittäin luonnollista stimulaatiota.

Dildon selkeästi erottuvat suonet ja terska lisäävät nautintoasi, ja sen tyvessä on pari pehmeitä kiveksiä. Pituudeltaan dildo on 23 cm ja sen halkaisija on 4,7 cm, joten suosittelemme sitä kokeneemmille käyttäjille. Se on valmistettu aitoa ihoa jäljittelevästä pehmeästä TPE-materiaalista, joka tuntuu vielä entistäkin paremmalta siveltyäsi sen pinnan vesipohjaisella liukuvoiteella ennen käyttöä.

Dildo on pehmeä ja joustava, mutta silti tarpeeksi jämäkkä, jotta se tarjoaa helposti kohdistettavaa stimulaatiota. Se on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi nauttia siitä myös suihkussa. Kiinnität sen helposti koviin, sileisiin pintoihin sen pohjassa olevan imukupin avulla, jolloin voit nauttia siitä täysin ilman käsiä.

Käytön jälkeen dildon voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Sen kuivuttua täysin voit myös käsitellä sen pinnan Fleshlightin huoltojauheella, joka auttaa sitä säilyttämään materiaalin pehmeyden ja joustavuuden.

Tiedot

MATERIAALI: TPE.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 23 cm (ilman imukuppia).
HALKAISIJA: Dildo 4,7 cm, imukuppi 7,5 cm.
VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä, sopii sisähalkaisijaltaan 4,5 cm:n kokoisiin O-renkaisiin.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 13811.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Tää penis...

Moi !!! Ostin tän vaimolle kun palaa kotiin kuntoutuksesta....ja yllätys tosiaan kun ilta koittaa !!! Iso on ja PEHMEÄ...mut kateex ei onnex käy... tää on PARAS 10 +

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi