Juicy Jewels Precious Pink Dildovibraattori
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibraattori
39,90 €
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibraattori  1
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibraattori  2
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibraattori  3

Juicy Jewels Precious Pink Dildovibraattori

4.9 (3)
39,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Timantit ja muut jalokivet ovat toki ihania, mutta Juicy Jewels vie silti voiton! Etenkin kun kyse on tästä Precious Pink -dildovibraattorista.

Tämä pehmeä ja taipuisa dildovibraattori stimuloi sinua sisäisesti kiihottavilla ja portaattomasti säädettävillä värinöillään saaden aikaan syviä, nautinnollisia orgasmeja.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten se sopii erinomaisesti suihku- ja kylpykäyttöön. Nauti siitä yksin tai kutsu kumppanisi leikkiin mukaan. Säädätte vibraattorin värinää helposti kääntämällä sitä pohjasta.

Juicy Jewels Precious Pink on valmistettu ftalaatittomasta jelly-materiaalista. Se on pituudeltaan 21,6 cm, josta 18,3 cm on sisään asetettavaa. Dildon maksimihalkaisija on 4 cm, joten se tarjoaa miellyttävän luonnollisen käyttökokemuksen.

Dildovibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: TPE ja ABS.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 21,6 cm (18,3 cm sisään asetettavaa).
HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).
VÄRINÄTASOT: Portaaton multispeed.
SÄÄDIN: Kierresäädin pohjassa.

TUOTENUMERO: 17235.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Mehukas paholainen

Tämä on ensimmäinen vibraattoridildoni, mutta hitto se osuu oikeaan paikkaan. Tuhma, superpehmeä ja hämmästyttävä dildo, jonka päähän on sisäänrakennettu vibraattori, jonka värähtelyt auttavat sinua saavuttamaan huipentuman, olipa kyseessä vibraattori tai otitpa sen sisään koko pituudelta. Siinä on niin luonnollisestimuotoiltu pää ja suonet, jotka tekevät siitä yksinkertaisesti ihanan katsella. Suuri halkaisija (4 cm) tarkoittaa, että olet täysin täynnä ja materiaali hyväileevaginaa mukavasti. Se on suuri ja vahva, mutta silti joustava olematta heikko. Se, että se toimii paristoilla, on vain plussaa, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy vainvarmistaa, että sinulla on niitä tarpeeksi kotona, tai toisin sanoen sinun ei tarvitse odottaa tuntikausia, jotta se toimii taas, vaan voit vaihtaa vain paristot. Se onvedenpitävä ja kestää sekä suihkun että kylpyammeen, joten se tekee siitä mielestäni hieman sulavamman Sen portaaton vibraattori on hieman tiukka. Ja on hieman hankalakäyttää, jos käytät liukuvoidetta, mutta olen kuitenkin keksinyt kuinka käyttää kynsiäni apuna tai käyttää sitä kylvyssä paremman hallinnan saavuttamiseksi. Seon hieman meluisa korkeimmalla asetuksella, mutta kun suihkusta tuleva vesi on meluisaa, se on ok. Olen erittäin tuhma ja se saa kuumimmat suositukseni sekä sinkuille ettäparisuhteessa oleville. Lue lisää

-
5 5 1
Se on hyvä

Se on täydellinen kooltaan ja värinöiltään. Ei ole sen parempaa

-
5 5 1
Hyvä

Se näyttää vähän isolta kun saat sen, mutta se on todella hyvä ja vibraattori on hieno ja voimakas. Se tuntuu erittäin luonnolliselta käyttäessä

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi