Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille
 • Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille
 • Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille
 • Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille
 • Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille

Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Haluatko kokeilla uutta ja kiihottavaa tapaa masturboida? Juomutettu itsetyydytysholkki tuntuu pehmeältä ja herkulliselta penikselläsi.

  Sivele peniksesi vesipohjaisella liukuvoiteella ja liu'uta se holkkiin. Kiihota sen avulla itsesi kliimaksiin. Holkin juomutettu sisärakenne stimuloi sinua antaen sinulle erittäin miellyttävän ja nautinnollisen kokemuksen.

  Holkki on valmistettu joustavasta TPR-materiaalista, ja se sopii miltei kaiken kokoisille miehille. Mitä isompi peniksesi on, sitä tiukemmalta holkki tuntuu.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa holkin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Holkki on avoin molemmista päistä, joten se on helppo puhdistaa. Anna sen kuivua itsekseen puhdistamisen jälkeen.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPR.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 14,5 cm.
  HALKAISIJA: Noin 2,3-5 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Sopii pienemmälle vehkeelle vähän kaksijakoisissa fiiliksissä tätä kirjoitan.

  tilasin tuotteen erityisesti sen takia, että tässä masturbaattorissa on molemmissa päissä aukot, joten mielessäni oli päästä tekemään edestakaista liikettä. Oma kaluni kun on erektiossa muutaman sentin pidempi eli paksu 18 senttinen kuin tämä putki joten teoriassa sen olisi pitänyt onnistua.

  tilaus ja toimitus sujuivat sovitusti, kuin rasvattu salama ja palvelu oli ystävällistä.
  Hain paketin postin automaatista.

  Käytin normaalista liukuvoidetta ja työnsin tavaran sisään. Aika pian tuli kuitenkin selväksi, että nyt eivät kaverit kohdanneet. Sen lisäksi, että vehkeeni on pitkä, terska on erektiossa paksu ja hyvin nopeasti homma alkoi tyssätä, koska yksinkertaisesti oli yläosasta liian tiukka. Kyllähän tuossa tuotekuvauksessa oli mainittu, että on vain reilun sentin kapeimmasta kohdasta mutta en ehkä ollut tajunnut, että olisi oikeasti niin tiukka. Liukuvoiteella sain kyllä työnnettyä toisesta päästä ulos mutta tiukkuuden takia siinä vaiheessa ei voinut puhua nautinnosta.
  Sain tottakai orgasmin kun runkutin terskaa mutta kyllähän muuten nautinto jäi vähemmälle.
  Edestakainen liike oli koko ajan hankalaa, liukuvoiteesta huolimatta
  Itse toivoisin, että tuohon tuote-esittelyyn voitaisiin ihan reilusti laittaa, että tuote sopii miehille joiden penis on erektiossa normimitoissa tai hiukan pienempi.

  tulee väkisin mieleen, että onko näillä masturbaattoreiden valmistajilla vähän sama ongelma kuin kondomien valmistajilla eli kuvitelma, että yli 15-senttisiä ja paksuja peniksiä ei ole kuin pornoteollisuudessa? tavallisesta marketista minunkaan on turha kondomeja hakea.

  Sinne sinfulin "toimitukseen" kiitokset erittäin ystävällisestä ja asiallisesta palvelusta, täytyy katsella teiltäkin vaan muita tuotteita
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Juomutettu Itsetyydytysholkki Miehille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *