Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo
SÄÄSTÄ 21%
25,99 €
SÄÄSTÄ 21%
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  1
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  2
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  3
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  4
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  6
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  7
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  8
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  9
Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo  10

Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo

4.5 (4)
32,99 € 25,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Miltä kuulostaa mahdollisimman luonnollinen stimulaatio, josta voit nauttia täysin ilman käsiä? Tämä Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo täyttää tarpeesi. Se vastaa aitoa asiaa sekä värinsä, muotonsa että kokonsa puolesta, ja sen pohjassa olevan imukupin avulla kiinnität sen helposti sileisiin, koviin pintoihin, jolloin kätesi jäävät vapaiksi.

Dildon suonikas varsi, esiin piirtyvä terska ja tyvessä olevat kivekset tarjoavat kaikin puolin luonnollisen käyttökokemuksen, mutta tässä dildossa on myös jotain aivan erityistä: se nimittäin värisee kahdella eri voimakkuudella, joita säädät mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Jotain käyttöä siis niille vapaille käsille! Värinät lähtevät liikkeelle varren keskiosasta, josta ne kulkeutuvat sekä dildon kärkeen että sen alaosaan, joten saat niiden avulla runsaasti lisästimulaatiota.

Suosittelemme käyttämään dildon kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, sillä sen avulla kokemuksesi on mahdollisimman nautinnollinen.

Dildon halkaisija on 4,1 cm ja se on pituudeltaan 24,5 cm, josta n. 17,5 cm on sisään asetettavaa. Huomioithan, että vibraattori toimii 3 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Jelly.
HALKAISIJA: Dildo 4,1 cm, imukuppi 7,7 cm.
PITUUS: 24,5 cm, josta n. 17,5 cm sisään asetettavaa.
VIRTALÄHDE: 3 x AA-paristot (ei mukana).
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 13650.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Lempparilelu

Iso ja jämäkkä. Pieninkin värinä tekee tehtävänsä. Patterit kestää pitkään, ainakin kun johdon on irrottanut joka kerta lopettaessa. Suosittelen.

-
5 5 1
Hyvän kokoinen

Todella hyvän kokoinen lelu. Materiaali myös miellyttävä ja helposti puhdistettava. Todella helppo käyttöinen kaukosäädin värinää varten ja värinän teho oli riittävä. Suosittelen. Lue lisää

-
5 4 1
Kutsun häntä "Papiksi"

Huippuhyvä tuote. Koko sopivan suuri. Imukuppi ajoittain hieman heikko, mutta se ei menoa haittaa. Värinän tasot sopivan erilaiset, välillä meinaa puhti tosin loppua. Dildo on aidon tuntuinen ja sopivan joustava. Mukavaa nuoltavaa, jos haluaa lisäintoa. Itse olen mies, mutta tuote on varmasti loistava, ehkä jopa parempikin myös naisille.Uusi kumppanini "Papi". Lue lisää

-
5 5 1
Aivan mahtava dildo

Kokonsa puolesta kunnioitusta herättävä, materiaali mukavan pehmeä, imukuppi ja värinätoiminto vieläpä kaukosäätimellä - kaikki mitä sauvalta voi toivoa. Ei juurikaan negatiivista sanottavaa, värinä voisi olla voimakkaampi. Suosittelen lämpimästi niin miehille kuin naisillekin! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi