Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Miltä kuulostaa mahdollisimman luonnollinen stimulaatio, josta voit nauttia täysin ilman käsiä? Tämä Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo täyttää tarpeesi. Se vastaa aitoa asiaa sekä värinsä, muotonsa että kokonsa puolesta, ja sen pohjassa olevan imukupin avulla kiinnität sen helposti sileisiin, koviin pintoihin, jolloin kätesi jäävät vapaiksi.

  Dildon suonikas varsi, esiin piirtyvä terska ja tyvessä olevat kivekset tarjoavat kaikin puolin luonnollisen käyttökokemuksen, mutta tässä dildossa on myös jotain aivan erityistä: se nimittäin värisee kahdella eri voimakkuudella, joita säädät mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Jotain käyttöä siis niille vapaille käsille! Värinät lähtevät liikkeelle varren keskiosasta, josta ne kulkeutuvat sekä dildon kärkeen että sen alaosaan, joten saat niiden avulla runsaasti lisästimulaatiota.

  Suosittelemme käyttämään dildon kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, sillä sen avulla kokemuksesi on mahdollisimman nautinnollinen.

  Dildon halkaisija on 4,1 cm ja se on pituudeltaan 24,5 cm, josta n. 17,5 cm on sisään asetettavaa. Huomioithan, että vibraattori toimii 3 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Jelly.
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: Dildo 4,1 cm, imukuppi 7,7 cm.
  PITUUS: 24,5 cm, josta n. 17,5 cm sisään asetettavaa.
  PARISTOT: 3 x AA (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Lempparilelu Iso ja jämäkkä. Pieninkin värinä tekee tehtävänsä. Patterit kestää pitkään, ainakin kun johdon on irrottanut joka kerta lopettaessa. Suosittelen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Hyvän kokoinen Todella hyvän kokoinen lelu. Materiaali myös miellyttävä ja helposti puhdistettava. Todella helppo käyttöinen kaukosäädin värinää varten ja värinän teho oli riittävä. Suosittelen.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kutsun häntä "Papiksi" Huippuhyvä tuote. Koko sopivan suuri. Imukuppi ajoittain hieman heikko, mutta se ei menoa haittaa. Värinän tasot sopivan erilaiset, välillä meinaa puhti tosin loppua. Dildo on aidon tuntuinen ja sopivan joustava. Mukavaa nuoltavaa, jos haluaa lisäintoa. Itse olen mies, mutta tuote on varmasti loistava, ehkä jopa parempikin myös naisille. Uusi kumppanini "Papi".
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Aivan mahtava dildo Kokonsa puolesta kunnioitusta herättävä, materiaali mukavan pehmeä, imukuppi ja värinätoiminto vieläpä kaukosäätimellä - kaikki mitä sauvalta voi toivoa. Ei juurikaan negatiivista sanottavaa, värinä voisi olla voimakkaampi.

  Suosittelen lämpimästi niin miehille kuin naisillekin!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Kauko-ohjattava Aidonkaltainen Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *