Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori
239,00 €
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori  1
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori  2
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori  3
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori  4
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori  5
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori  6

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiivinen Masturbaattori

2.5 (1)
239,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Ilahduta itseäsi kokeilemalla Kiiroo Onyx 2 -masturbaattoria, joka on päivitetty versio suositusta, interaktiivisesta Kiiroo Onyx -itsetyydyttimestä, jota voi käyttää myös pariskuntatuotteena kiihottavaan etäseksiin.

Uudistetussa versiossa on entistäkin tehokkaampi mutta myös hiljaisempi moottori sekä pitempi käyttöaika, jolloin saat parhaita mahdollisia itsetyydytyskokemuksia.

Voit käyttää Kiiroo Onyx 2 -masturbaattoria yksin sovelluksella ohjattavana itsetyydytyslaitteena. Sitä voi myös käyttää yhdistettynä verkkosovellukseen, josta on saatavilla monenlaisia kiihottavia videoita, joiden stimulaatio, liikkeet ja intensiteetti tuntuvat myös laitteen sisällä.

Lisäksi Kiiroo Onyx 2 soveltuu kiihkeään etäseksiin, jolloin kumppanisi liikeet ja lihassupistukset tuntuvat holkin sisällä silloin kun hän käyttää tahollaan Kiiroo Pearl -dildovibraattoria (hankittava erikseen). Silloin pääsette nauttimaan huikean realistisesta yhteisestä virtuaaliseksikokemuksesta vaikka olisitte omilla puolillanne maailmaa.

Masturbaattorin sisällä on ihanan pehmeä ja stimuloiva Fleshlight-holkki. Sen aukko on joustava ja se sopii useimmille miehille.

Tiedot

MATERIAALI: Muovi (kuori) ja Real Feel Super Skin (holkki).
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
MITAT:
- Ulkopituus: 24 cm.
- Ulkoinen leveys: 9 cm.
- Sisäsyvyys: 8 cm.
- Sisähalkaisija: 4 cm.
VESITIIVIS: Ei.
YHTEYS: Bluetooth.
YHTEENSOPIVUUS: Kiiroo Pearl ja muut Kiiroo Onyx -masturbaattorit (hankittava erikseen).
PAINO: 750 g.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

TUOTENUMERO: 18885.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Turhan kallis peniksen litistin

Päätinpä ostaa tämän tuotteen positiivisten verkkolehtien arvotelujen takia, joissa laitetta kuvattiin tehokkaaksi ja hiljaiseksi, jotka eivät pidä olleenkaan paikkaansa. Laitteen käyttöönotto oli tosin todella helppoa. Tunne oli minusta mitättömän löysä ja tuleminen oli aika mahdotonta. Ainoastaan laitteeseen työntyminen,mitä ei ohjeissa neuvota, tuntui joltain. Ääntä laitteesta tulee sen verran ettei kerrostaloyksiössä täysin huoletta laitetta uskalla käyttää. Laitteen sukasta tulialkuunsa jotain valkoista jauhetta, joten suosittelen huuhtelemaan ennen ensimmäistä käyttöä. Loppujenlopuksi tuote ei minulle tuottanut luvattua nautintoa ja mielestänihinta/laatu suhde ei täsmää laikaan. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi