King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm 1
 • King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm 2
 • King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm 3
 • King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm 4

King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

26,90 €

  Kuvaus

  Koe nautinnollisia itsetyydytyshetkiä King Cock Uncut Aidonkaltaisen Dildon (18 cm) avulla, sillä se on upean luonnollisesti muotoiltu dildo, jossa on liikuteltava esinahka.

  Käytä dildoa yksin tai kumppanisi kanssa sivelemällä ensin pieni määrä liukuvoidetta esinahan ja terskan väliin. Silloin pääset kokemaan todella luonnollisia tuntemuksia esinahan liukuessa edestakaisin käytön aikana, aivan kuten aidossa peniksessä.

  Dildo on valmistettu erityisestä vartaloystävällisestä PVC:stä, jonka pehmeä pinta peittää sisälleen jämäkän ytimen, jolla saat takuulla nautinnollista stimulaatiota.

  Kiinnitä pohjasta löytyvä tukevasti kiinnittyvä imukuppi kovalle, sileälle pinnalle ja nauti dildosta ilman käsiä, tai kiinnitä se valjaisiin yhteisiä nautintoja varten.

  Dildossa on selkeästi erottuva terska ja varren suonitus sekä upeat, käsinmaalatut yksityiskohdat. Valmistettu Yhdysvalloissa.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: 4,3 cm.
  PITUUS: 20 cm, josta 18 cm sisään asetettavaa.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  IMUKUPPI: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  MUKANA: Näytepakkaus Moist-liukuvoidetta ja Refresh-puhdistusainetta.
  HUOM! Älä koskaan vedä esinahkaa taakse ilman että ensin sivelet liukuvoidetta kaikkialle esinahan ja terskan väliin.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Hyvä idea, huono toteutus Todella hyvän kokoinen ja aidon näköinen dildo, mutta esinahkaosuus ei toimi: kun lopulta sen saa liikkeelle isolla määrällä liukkaria, koko komeus huljahtaa juureen kerralla, eikä sitä saa liikuteltua hellävaraisemmin. Esinahkaosio on myös epäaitomaisen paksu.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Pettymys Tältä tuotteelta odotin paljon, mutta osoittautui pettymykseksi. Idea on hyvä, mutta toteutuksessa on ongelmaa. Esinahan alle pitää saada todella paljon liukkaria, jotta sitä saa edes jollain tavalla liikuteltua. Liikuttelu on kuitenkin vaivalloista, eikä käytännössä ole mahdollista liikutella esinahkaa yhdellä kädellä. Ja sitten kun esinahka liikkuu, niin se liikkuu paljon kerrallaan eli pienen liikkeen tekeminen ei onnistu. Mainosvideoissa näkyy kyllä helppoa liikuttelua, mutta en ole keksinyt miten sen saisi onnistumaan. Tuntuu erikoiselta, että esinahka on koko kalun pituinen ja voi liikkua niin, että se muljahtaa kalun juuren yli eli osittain pois kalun päältä. Puhtaanapitokin mietityttää, koska se ei todellakaan ole helppoa.

  Kumppanin kanssa harmiteltiin myös sitä, että tuotetiedoissa kerrottu paksuus ei tunnu oikealta, koska tämä on selvästi paksumpi kuin muut noin 4 cm paksuiset kalumme. Hankalan käytettävyyden ja liiallisen paksuuden vuoksi tämä jää meillä täysin käyttämättä.
  5 1 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  hyvä idea huono toteutus esinahka on liian paksua. vaatii todella paljon liukkaria että se edes liikkuu. esinahka jatkuu epärealistisesti aina imukuppiin asti, joten puhdistus vaatii sen vetämistä alas asti. kuivatus oma haasteensa. kireyden ja paksuuden takia kehittää halkeamia ja hajoaa pikkuhiljaa.
  5 2 1

  Olet antamassa arviosi: King Cock Uncut Aidonkaltainen Dildo 18 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *