Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin
 • Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin
 • Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin
 • Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin

Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

159,00 €

  Kuvaus

  Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin on moderni ja upea Violet Wand -tyyppinen seksilelu. Sen avulla pääset kokeilemaan uudenlaista nautinnollista stimulaatiota.

  Kinklab Neon Wand saa aikaan sähköisen jännitteen sauvojen ja kosketettavan ihoalueen välille. Neon Wandin tehoa voi säätää portaattomasti erittäin hellästä stimulaatiosta voimakkaampaan. Se tuntuu iholla lämpimältä ja kiihottavan pistelevältä.

  Tehon säätämisen lisäksi voit vaihtaa laitteen lasipäätä, sillä niitä on pakkauksessa yhteensä neljä erilaista. Kaikki päät tarjoavat erityyppistä stimulaatiota. Niiden sisällä on kaasua, joka hehkuu värikkäänä kun laitetta käyttää, joten voit valita haluatko Neon Wandisi hehkuvan sinertävänä, violettina vai punertavana.

  Kinklab Neon Wand on monia muita Violet Wandeja tehokkaampi ja kestävämpi, ja setti on varsin yksinkertainen ja helppo käyttää. Lisäksi sen tehoa on helppo säätää juuri sinulle sopivaksi.

  Voit myös kokeilla käyttää Neon Wandia hieromaöljyllä kostutetulle iholle, mikä voimistaa sen stimulaatiota ja antaa teille hyvän tekosyyn antaa toisillenne vartalohierontaa.

  Huomioithan, ettei Violet Wand -tyyppisiä seksileluja saa käyttää mikäli sinulla on sydämentahdistin tai muita metalliosia vartalossasi. Neon Wand on valmistettu Euroopan markkinoille ja sen teho on 10 W.

  Tiedot

  MATERIAALI: Muovi ja lasi.
  JÄNNITE: 220 V.
  VESITIIVIS: Ei.
  KOKO: Sauvan kahva 23 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Kinklab Neon Wand Sauvapakkaus Sähköseksiin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *