Kinklab Power Tripper Human Electrode

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Kinklab Power Tripper Human Electrode
 • Kinklab Power Tripper Human Electrode

Kinklab Power Tripper Human Electrode

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

56,90 €

  Kuvaus

  Kinklab Power Tripper Human Electrode muuttaa sinut sähköä johtavaksi ihmiselektrodiksi.

  Huomioithan, että Kinklab Power Tripper toimii ainoastaan kytkettynä Kinklab Neon Wandiin, joka on myös saatavilla Sinful.fi-verkkokaupastamme.

  Kun otat Power Tripperin käyttöön ja pidät sen kosketuksissa paljaan ihosi kanssa, voit välittää kiihottavia sähköimpulsseja kumppanisi vartalolle.

  Jos pidät esim. kättäsi lähellä kumppanisi vartaloa, syntyy välillenne sähköinen jännite, joka tuntuu stimuloivalta ja kiihottavalta. Jännite tuntuu voimakkaampana jos välillänne on lyhyt välimatka tai jos kosketat kumppaniasi lyhyesti ja aivan kevyesti painamatta ihoa. Jos kosketus on liian pitkäkestoinen tai painat kätesi tiiviisti kumppanisi vartalolle, ei hän tunne sähkövirtaa lainkaan.

  Parhaimmillaan sähkövirta on silloin, kun vaihtelette välimatkan pituutta välillänne, jolloin sähköimpulssit muuttavat intensiteettiään koko ajan.

  Näin käytät Power Tripperiä:
  - Riisukaa kaikki ihokosketuksessa oleva metalli vartaloltanne (esim. lävistykset, kellot, vetoketjulliset vaatteet, jne.).
  - Kytke Power Tripper omaan Kinklab Neon Wandiisi.
  - Aseta Power Tripperin metallilevy ihoasi vasten. Voit käyttää siihen tarkoitukseen esim. alushousujen joustonauhaa, sukkaa tai vaikka ranteessa olevaa hikinauhaa.
  - Käynnistä Neon Wandisi matalimmalla tehotasolla.
  - Aseta kätesi pienen välimatkan päähän kumppanistasi ja testaa sähkövirran kulku. Voit pikkuhiljaa lisätä Neon Wandin tehoa seuraten koko ajan tilannetta.

  Pakkauksen mukana saat perusteelliset englanninkieliset käyttöohjeet, joihin tulee tutustua ennen Power Tripperin käyttöä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli ja kumilla päällystetty johto.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  METALLILEVYN KOKO: 8 x 5 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Kinklab Power Tripper Human Electrode

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *