LELO Confession Lahjapakkaus Pareille

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Confession Lahjapakkaus Pareille
 • LELO Confession Lahjapakkaus Pareille

LELO Confession Lahjapakkaus Pareille

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  LELO Confession Lahjapakkaus Pareille tarjoaa sinulle tilaisuuden vietellä kumppanisi todella ylellisellä tavalla. Yhdistäkää hellä bondage parivibraattorin nautinnolliseen värinään ja viettäkää unohtumaton ilta.

  LELO on valinnut eräät valikoimansa suosituimmista tuotteista ja pakannut ne tyylikkäisiin lahjarasioihin, jotka eivät lisäpaketointia kaipaa, sillä ne ovat ilo silmälle ja kerrassaan kutkuttavia saada lahjaksi.

  Tästä pakkauksesta löydät elegantit, syvän violetit Sutra-kahleet, jotka on valmistettu pehmeästä silkistä ja mokkanahasta. Niiden avulla sidot kumppanisi pitävästi mutta höyhenenkevyesti aloilleen odottamaan seuraavaa nautinnollista askelta.

  Ja mikä askel se onkaan! Seuraavaksi vuorossa on palkintojakin voittanut parivibraattori Tiani 3, jota voi käyttää rakastelun aikana kiihottamaan teitä molempia. Tiani 3 värisee nautinnollisesti naisen klitorista ja G-pistettä vasten tehden samalla tilaa miehen penikselle, jolloin pääsette molemmat osalliseksi sen tarjoamasta stimulaatiosta.

  Tiani 3 värisee tehokkaasti mutta hiljaisesti, ja voitte valita sen kahdeksasta värinärytmistä mieleisenne. Sen mukana tulee myös kaukosäädin, jonka kantomatka on 12 metriä, joten voit hallita kumppanisi nautintoa myös etäämmältä.

  Lisäksi pakkauksesta löytyy LELO:n palkittu Personal Moisturizer -liukuvoide, joka on pakattu kätevään 75 ml:n pakkaukseen. Liukuvoide on allergiaa aiheuttamaton ja sisältää hoitavaa aloe veraa.

  Details

  TIANI 3:
  MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 8,4 x 4,2 x 2,8 cm.
  AKKU: Li-ion 70 mAh + 2 x AAA-paristot kaukosäätimeen (mukana).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.

  SUTRA-KAHLEET:
  MATERIAALI: 100 % silkki, mokkanahka, metalli.
  SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Confession Lahjapakkaus Pareille

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: