LELO Confession Lahjapakkaus Pareille
LELO Confession Lahjapakkaus Pareille
249,00 €
LELO Confession Lahjapakkaus Pareille
LELO Confession Lahjapakkaus Pareille

LELO Confession Lahjapakkaus Pareille

249,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

LELO Confession Lahjapakkaus Pareille tarjoaa sinulle tilaisuuden vietellä kumppanisi todella ylellisellä tavalla. Yhdistäkää hellä bondage parivibraattorin nautinnolliseen värinään ja viettäkää unohtumaton ilta.

LELO on valinnut eräät valikoimansa suosituimmista tuotteista ja pakannut ne tyylikkäisiin lahjarasioihin, jotka eivät lisäpaketointia kaipaa, sillä ne ovat ilo silmälle ja kerrassaan kutkuttavia saada lahjaksi.

Tästä pakkauksesta löydät elegantit, syvän violetit Sutra-kahleet, jotka on valmistettu pehmeästä silkistä ja mokkanahasta. Niiden avulla sidot kumppanisi pitävästi mutta höyhenenkevyesti aloilleen odottamaan seuraavaa nautinnollista askelta.

Ja mikä askel se onkaan! Seuraavaksi vuorossa on palkintojakin voittanut parivibraattori Tiani 3, jota voi käyttää rakastelun aikana kiihottamaan teitä molempia. Tiani 3 värisee nautinnollisesti naisen klitorista ja G-pistettä vasten tehden samalla tilaa miehen penikselle, jolloin pääsette molemmat osalliseksi sen tarjoamasta stimulaatiosta.

Tiani 3 värisee tehokkaasti mutta hiljaisesti, ja voitte valita sen kahdeksasta värinärytmistä mieleisenne. Sen mukana tulee myös kaukosäädin, jonka kantomatka on 12 metriä, joten voit hallita kumppanisi nautintoa myös etäämmältä.

Lisäksi pakkauksesta löytyy LELO:n palkittu Personal Moisturizer -liukuvoide, joka on pakattu kätevään 75 ml:n pakkaukseen. Liukuvoide on allergiaa aiheuttamaton ja sisältää hoitavaa aloe veraa.

Tiedot

TIANI 3:
MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKO: 8,4 x 4,2 x 2,8 cm.
AKKU: Li-ion 70 mAh + 2 x AAA-paristot kaukosäätimeen (mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.
ÄÄNITASO: Hiljainen.

SUTRA-KAHLEET:
MATERIAALI: 100 % silkki, mokkanahka, metalli.
SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.

TUOTENUMERO: 16042.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi