LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 1
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 2
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 3
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 4
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 5
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 6
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 7
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 8
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 9
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 10
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 11
 • LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori 12

LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

149,00 €

112,00 €

  Kuvaus

  Jos haluat ratsastaa edistyksen aallonharjalla, älä missaa ruotsalaisen luksusseksileluvalmistaja LELO:n F1s Developer's Kit RED Masturbaattoria.

  Peniksesi saa aivan ennenkokematonta kyytiä LELO:n ainutlaatuisilla ja mullistavilla tekniikoilla. F1s tarjoaa sekä helliä että tehokkaita intensiteettejä kahden moottorin voimalla. Samalla pääset nauttimaan SenSonic-stimulaatiosta, joka kiihottaa sinua ääniaalloilla, joten luvassa on todella upeita aistikokemuksia.

  Voit säätää intensiteettiä F1s:n hallintapaneelin plus- ja miinuspainikkeilla. Kiitos fiksun Cruise Control -toiminnon, intensiteetti ei laske juuri sillä hetkellä, kun kaipaat tehoa aivan erityisesti.

  Ilmaisen LELO-sovelluksen avulla voit ohjata masturbaattoria älypuhelimesi avulla ja saada tietoa suorituskyvystäsi. Tiedot kerätään 10 sisäänrakennetun, huipputeknisen sensorin avulla.

  Lisäksi saat pääsyn maailman ensimmäiseen Software Development Kitiin seksilelujen saralla. Sen avulla voit kehittää oman sovelluksesi F1s-masturbaattoria varten.

  F1s Developer's Kit on muotoilultaan ylellisen maskuliininen. Sen kova kuori kätkee sisälleen pehmeän, kiihottavasti juomutetun silikoniholkin. Siinä on myös ikkuna, joka antaa sinun seurata, mitä sisällä tapahtuu.

  Laite on vesitiivis ja ladattava. Sen mukana saat USB-latausjohdon, säilytyspussin, seksilelun puhdistusaineen, jne.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi ja alumiiniseos.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 14,3 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 7,1 cm.
  SISÄSYVYYS: 11 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 5 cm.
  VÄRINÄTASOT: Räätälöitävissä.
  SENSONIC STIMULATION: Kyllä.
  CRUISE CONTROL: Kyllä.
  AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
  LATAUSAIKA: 120 min.
  KÄYTTÖAIKA: 120 min.
  SOVELLUS: LELO Demo iOS:lle ja Androidille.
  YHTEYS: Bluetooth.
  MUKANA: LELO seksilelun puhdistusaine 60 ml, "Don't. F1s experiment in progress" -kyltti, hanskat, 2 kpl LELO vesipohjainen liukuvoide 5 ml, USB-latausjohto ja säilytyspussi.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, espanja, saksa.
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukava laite Erinlainen hyvällä tavalla, värinät tuntuu joka paikassa ja kun osaa rentoutua niistä osaa nauttiakkin. Alkuun oli hieman pettymys mutta muutaman kerran jälkeen ei enään malta pitää kaapissa iltaisin.

  Puhelinsovellus on hiukan tökerö ja toivottavasti vielä kehittely vaiheessa, muuten laite kaiken kaikkiaan toimiva laite
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Erilainen hyvällä tavalla Tämä vehje toimii minulle todella hyvin. Se on varsin erilainen verrattuna "strokereihin", jotka yrittävät simuloida "aitoa asiaa", joten siihen tarkoitukseen sitä ei kannata hankkia. Mutta jos tykkää värinästä, tämä toimii erinomaisesti, koska sen kaksi moottoria stimuloi eri tavoilla, ja niiden yhteisvaikutus tuntuu todella miellyttävältä. Sovellusta on helppo käyttää ja sillä saa hallittua värinää hyvin, joskin kaipaan vähän sellaista "ohjelmaa", jolla tempoa voisi varioida. Kooltaan tämä on minulle passeli, en tarkkaan tiedä mitkä tämän mitat ovat mutta kaipa se netistä löytyy, kannattanee tarkistaa ennen ostamista, koska tuskin sopii kaikenkokoisille.

  Lyhyesti sanottuna tämä tuntuu varsin erilaiselta verrattuna "aitoon asiaan", mutta hyvällä tavalla!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Jonkin verran olisi kehiteltävää Pikakokeiluna...Masturbaattorina vähän outo ja vähän pettymys..

  Ulkonäkö ja materiaali ovat yllättävät hyvät. Kuori kestää varmasti kovempaakin menoa (ja ehkäpä hankat on tarpeen, kun liukkari kohtaa tuon alumiinikuoren). Ja muutenkin tunnelma on viimeistelty.

  Käyttö.. Noh, alkuun sisus on hyvinkin tiukka. Ja alipaineen takia kalua ei saa sisään, kuin survomalla (jonkinlainen paineen tasaus kuten Flesuissa olisi kiva). Ainakaan, jos ei omaa hirveän ohutta peliä... Joten jää kysymysmerkiksi, miten tuon on ajateltu toimivan. Kyllähän vibrat toimii näinkin, mutta tehohukka on melkoinen...

  Lelon oma sovellus on vielä huomattavan keskeneräinen. Bluetooth paritus alkuun hiukan outo. Eikä toiminnot ole hirveän edistyneitä. 2 kpl +/- säätimiä "vibroille" ja nippu erilaisia monitointi arvoja (paine, lämpötila, asento...). Mm. Lovensen Pattern-toiminto olisi suuri parannus. Ja omissa toiveissa olisi ollut vastaava "kaukosuhteeseen" toimiva ohjaus mahdollisuus.

  Ehkäpä tälle tulee vielä 3. osapuolen liitäntöjä ja sovelluksia, jonka jälkeen lelusta tulee hiukan kiinnostavampi.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *