LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori
149,00 €
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuote ja sovellus 1
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 2
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 3
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 4
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 5
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 6
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 7
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuotekuva 8
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori tuote kädessä 50
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori kuva tuotepakkauksesta 90

LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

3.9 (3)
149,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Teknologia ei ole koskaan ollut näin tyydyttävää! Kahden huipputehokkaan moottorin avulla F1s yhdistää perinteiset värinät voimakkaisiin ääniaaltoihin hemmotellakseen penistäsi kaikista suunnista yhtä aikaa.

Sen sijaan, että se stimuloisi vain ihon pinnalla olevia hermopäätteitä, LELO:n SenSonic-teknologia käyttää ääniaaltoja, jotka ulottuvat pintaa syvemmälle. Fiksu Cruise Control -toiminto pitää intensiteetin tasaisena leikkien aikana.

F1s käyttää 10 sensoria mittaamaan suoritustasi ja raportoi tulokset sinulle LELO F1s Demo -sovelluksen välityksellä. Jos koodaus on sinulle tuttua puuhaa, ilmaisen Software Development Kitin avulla voit jatkaa kokeilujasi, seurata sessioitasi sekä kehittää nautintosi tulevaisuutta.

Sisäholkki on valmistettu erittäin pehmeästä, ihoa muistuttavasta silikonista, jonka juomut tehostavat tuntemuksia käytön aikana. Se on täysin vesitiivis ja helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella, jotta hygienia on huipussaan.

Lisää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattorin uumeniin. Paina keskimmäistä painiketta käynnistääksesi sen ja työnny hitaasti sisään. Stimulaatio alkaa, kun F1s tunnistaa, että olet sen sisällä. Voit seurata toimintaa ikkuna-aukon kautta samalla kun syöksyt kohti maaliviivaa.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni, ABS-muovi ja alumiiniseos.
ALLERGEENIT: Ei sisällä ftalaatteja tai lateksia.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 14,3 cm, josta sisäsyvyys 11 cm.
HALKAISIJA: Ulkohalkaisija 7,1 cm, sisähalkaisija enint. 4 cm.
VÄRINÄT: Säädettäviä nopeuksia ja rytmejä.
VIRTALÄHDE: Ladattava akku (USB-latausjohto mukana).
LATAUSAIKA: 2 h.
KÄYTTÖAIKA: Enint. 2 h.
SOVELLUS: LELO F1s Demo (ilmainen).
YHTEYS: Bluetooth.
YHTEENSOPIVUUS: Android ja iOS.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KIELI: Englanti, ruotsi, ranska, espanja, saksa, italia, venäjä, hollanti, kroatia, puola, portugali, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, japani, korea.
MUKANA: 60 ml seksilelun puhdistusainetta, “Don’t disturb” -kyltti, hanskat, 2 x 5 ml liukuvoidenäytettä, säilytyspussi.

TUOTENUMERO: 21647.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Mukava laite

Erinlainen hyvällä tavalla, värinät tuntuu joka paikassa ja kun osaa rentoutua niistä osaa nauttiakkin. Alkuun oli hieman pettymys mutta muutaman kerran jälkeen ei enään malta pitää kaapissa iltaisin. Puhelinsovellus on hiukan tökerö ja toivottavasti vielä kehittely vaiheessa, muuten laite kaiken kaikkiaan toimiva laite Lue lisää

-
5 4 1
Erilainen hyvällä tavalla

Tämä vehje toimii minulle todella hyvin. Se on varsin erilainen verrattuna "strokereihin", jotka yrittävät simuloida "aitoa asiaa", joten siihen tarkoitukseen sitä ei kannata hankkia. Mutta jos tykkää värinästä, tämä toimii erinomaisesti, koska sen kaksi moottoriastimuloi eri tavoilla, ja niiden yhteisvaikutus tuntuu todella miellyttävältä. Sovellusta on helppo käyttää ja sillä saa hallittuavärinää hyvin, joskin kaipaan vähän sellaista "ohjelmaa", jolla tempoa voisi varioida. Kooltaan tämä on minulle passeli, entarkkaan tiedä mitkä tämän mitat ovat mutta kaipa se netistä löytyy, kannattanee tarkistaa ennen ostamista, koska tuskin sopii kaikenkokoisille.Lyhyesti sanottuna tämä tuntuu varsin erilaiselta verrattuna "aitoon asiaan", mutta hyvällä tavalla! Lue lisää

-
5 5 1
Jonkin verran olisi kehiteltävää

Pikakokeiluna...Masturbaattorina vähän outo ja vähän pettymys.. Ulkonäkö ja materiaali ovat yllättävät hyvät. Kuori kestää varmasti kovempaakin menoa (ja ehkäpä hankat on tarpeen, kun liukkari kohtaa tuon alumiinikuoren). Ja muutenkin tunnelma on viimeistelty. Käyttö.. Noh, alkuun sisus on hyvinkin tiukka. Ja alipaineen takia kaluaei saa sisään, kuin survomalla (jonkinlainen paineen tasaus kuten Flesuissa olisi kiva). Ainakaan, jos ei omaa hirveän ohutta peliä... Joten jää kysymysmerkiksi, mitentuon on ajateltu toimivan. Kyllähän vibrat toimii näinkin, mutta tehohukka on melkoinen... Lelon oma sovellus on vielä huomattavan keskeneräinen. Bluetooth paritus alkuunhiukan outo. Eikä toiminnot ole hirveän edistyneitä. 2 kpl +/- säätimiä "vibroille" ja nippu erilaisia monitointi arvoja (paine, lämpötila, asento...). Mm.Lovensen Pattern-toiminto olisi suuri parannus. Ja omissa toiveissa olisi ollut vastaava "kaukosuhteeseen" toimiva ohjaus mahdollisuus. Ehkäpä tälle tulee vielä3. osapuolen liitäntöjä ja sovelluksia, jonka jälkeen lelusta tulee hiukan kiinnostavampi. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi