LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula
139,90 €
Lisää ostoskoriin
Hyvä hinta
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula kuva tuotepakkauksesta 1
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula kuva tuotepakkauksesta 2
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula kuva tuotepakkauksesta 3
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula tuote kädessä 4
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula tuote kädessä 50
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula kuva tuotepakkauksesta

LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula

4.5 (5)
139,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

LELO Hula Beads on upea langattomasti ohjattava kiihotinkuula, joka sekä värisee että pyörii sisälläsi. Yhdistelmästimulaatio tuntuu pyörryttävän hyvältä, ja kuula sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kumppanin kanssa, sillä voit antaa kaukosäätimen ja sen mukana nautintosi hänen käsiinsä.

Hula Beads soveltuu myös lantionpohjan lihasten harjoittamiseen, sillä sen pyörivät liikkeet aktivoivat lantionpohjan lihaksia, jolloin treenaat niitä todella tehokkaasti.

Voit käyttää kuulaa esim. siten, että viet vain sen yläosan sisällesi, jolloin se pyörii nautinnollisesti emättimen aukon ympärillä ja värisee sitä vasten. Voit myös asettaa koko kuulan sisällesi ja antaa sen hieroutua G-pistettäsi vasten.

Hula Beadsin mukana toimitetaan LELO:n ainutlaatuinen SenseMotion-kaukosäädin, joka tekee kiihottavasta kokemuksesta vieläkin aistillisemman. Kaukosäätimen avulla vaihtelet helposti kiihotinkuulan kuuden erilaisen värinäohjelman välillä. Valittavanasi on myös kaksi ainutlaatuista SenseMotion-ohjelmaa, joiden värinää säädät liikuttamalla kaukosäädintä.

Tyylikäs Hula Beads on valmistettu mattapintaisesta, korkealaatuisesta silikonista, jonka pinta tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Hula Beadsin kanssa, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Pakkaukseen kuuluu langaton kaukosäädin, laturi ja säilytyspussi.

Tiedot

MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VÄRINÄTASOT: 6 esiohjelmoitua ja 2 SenseMotion-asetusta.
ÄÄNITASO: Keskitasoa.
PITUUS: Kiihotinkuula 9,8 cm.
HALKAISIJA: Kiihotinkuula 3,6 cm paksuimmasta kohdasta, kaukosäädin 6 cm.
KORKEUS: Kaukosäädin 2,3 cm.
KANTOMATKA: Maks. 12 m.
LATAUSAIKA: 2 tuntia.
KÄYTTÖAIKA: Maks. 1,5 tuntia.
VALMIUSAIKA: Maks. 90 päivää.
PAINO: 67 g.
AKKU: Li-ioni 3,7v 200mAh + 2 x AAA kaukosäätimeen (mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

TUOTENUMERO: 13902.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Jännittävä

Olen hyvin tyytyväinen munaan, se on käyttäjäystävällinen, aivan kuten kaukosäädin on hitti. Olen kuitenkin pettynyt akkuun. Koska se on litium-akku, sen ei pitäisi tyhjentyä laatikossa 2-3 päivässä. Lataaminen kestää hyvin kauan, minkä vuoksi latasin sen puhdistuksen jälkeen. Kun sitä on käytettävä uudelleen, odotusaika onnoin 2 tuntia. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä

Koska minulla on jo Vibe Therapy Reign langaton muna, mutta en uskonut värinän olevan niin voimakkaita kuin voisin toivoa, päätin ostaa Lelo Hula Beadin pyörivän vibraattorimunan tehokkaamman värinän toivossa. Koska se oli myös pyörivä ja kiehtova samaan aikaan, se oli ostettava (vaikka hinta oli mielestäni hieman liian korkea)Muna on ehdottomasti tehokkaampi ja se myös värisee hyvin pyöriessään. Mukana oleva kaukosäädin on upea ja sitä voi kääntää haluamallaan tavalla samalla kun seantaa mukavan värisevän tunteen. Se on erittäin helppo asentaa ja pysyy paikallaan. Hyvä tuote, mutta minulla oli suuria odotuksia siitä, että se näyttäisi"paljon” tehokkaammalta sekä pyörimisellään, kiusoittelullaan että värinällään, mutta jota käytetään silti ahkerasti. Lue lisää

-
5 4 1
Pakollinen kaikille naisille!

Upea esine, jota voit käyttää suureksi hyödyksi ja nautinnoksi. Käytä sitä kävelyllä lantionpohjan treenaajana ja yöllä itsetyydytykseen! Ei voi kuin suositella! :o) Lue lisää

-
5 5 1
Jotain, mitä et ole koskaan ennen tuntenut

Se liikkuu mitä oudoimmalla tavalla - hellästi mutta lujasti stimuloi sisältä tavalla, johon mikään ihmisen ruumiinosa ei pysty.

-
5 5 1
Must kaikille naisille!

Aivan mahtava tuote, jota voi käyttää sekä tarpeeseen että nautintoon. Vahvistaa lantionpohjalihaksia kävelyllä ja kiihottaa ihanasti illalla! Ei voi kuin suositella! :o) Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi