LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 1
 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 2
 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 3
 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 50
 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 51
 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 99
 • LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU 100

LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

180,00 €

170,00 €

  Kuvaus

  LELO Ida on maailman ensimmäinen kauko-ohjattava parivibraattori, joka yhdistää voimakkaat värinät ja pyörivän liikkeen. Tämä yhdistelmä voitti Idalle O Award -palkinnon kategoriassa "Outstanding Debut Product" vuonna 2014. LELO Ida tuo rakasteluunne uuden, stimuloivan lisämausteen.

  LELO Ida on parivibraattori, jonka nainen pukee päällensä yhdynnän ajaksi ja joka tuottaa nautintoa teille molemmille. Se on erityisen sopiva naisille, jotka nauttivat täyttävästä stimulaatiosta, ja sitä voi käyttää halutessaan myös yksin.

  Idan ulkopuolelle jäävä litteä osa värisee naisen klitorista vasten, minkä myös kumppani voi tuntea yhdynnän aikana. Idan klitorisvibraattori on tuplasti tehokkaampi kuin useimmissa parivibraattoreissa. Idan sisään asetettava osa hieroo naisen G-pistettä pyörivillä liikkeillään, jotka kiihottavat myös miehen penistä rakastelun aikana. Pyörivä liike muistuttaa rabbit-vibraattorin helmien liikettä varren sisällä, mutta sen tahti on Idassa rauhallisempi. Idan molemmat osat liikkuvat samaan tahtiin, ja voit valita kahdeksasta eri värinäohjelmasta. 

  LELO Idassa on kaksi värinäasetusta, jotka toimivat ns. SenseMotion-teknologialla, mikä tarkoittaa, että värinän voimakkuutta voi säätää liikkeen avulla. Jos kaukosäädintä pitää vaakatasossa, vibraattori värisee kevyesti ja pehmeästi. Värinät tehostuvat sitä mukaa kun kaukosäädintä kääntää pystympään asentoon. Ja koska kaukosäädin värisee samaan tahtiin kuin vibraattorikin, on sen käyttäjä aina tietoinen siitä missä mennään.

  LELO Idan avulla saatte mahdollisuuden nauttia entistä paremmasta seksistä yhdessä, missä tahansa olettekin. Vibraattori on täysin vesitiivis ja sen voi ladata mukana tulevalla laturilla. Myös kaukosäätimen paristo tulee pakkauksen mukana, samoin kuin pieni säilytyspussi.

  Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä LELO Idan kanssa saadaksenne mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Käytön jälkeen vibraattorin voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Kaiken muun hyvän lisäksi Ida valittiin ruotsalaisen Expressen-lehden testivoittajaksi vuonna 2020.

  LELO Ida on hyvin samankaltainen kuin LELO Tara, joka on myös verkkokauppamme valikoimassa. Ero on siinä, että Tara ei ole kauko-ohjattava ja siinä on vähemmän värinäasetuksia.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä, voi upottaa maks. 1 m syvyyteen.
  KOKO: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm.
  VÄRINÄTASOT: 8 erilaista.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  KANTOMATKA: Maks. 12 m (vibraattoria voi käyttää myös ilman kaukosäädintä).
  PAINO: 78 g.
  AKKU: Li-ioni 3,7 v 200mAh (laturi mukana), 2 x AAA kaukosäätimeen (mukana).
  KÄYTTÖAIKA: Ida maks. 2 tuntia, kaukosäädin maks. 10 tuntia.
  LATAUSAIKA: 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: 90 päivää.
  SÄÄDIN: 1 painike vibraattorissa, 3 painiketta kaukosäätimessä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Mahtava kaukosäädin Aivan upea vibraattori. Itse tykkään We-Viben muotoilusta enemmän seksin aikana, koska Ida tuntuu joskus vähän puristavalta, mutta sen kaukosäädin ja värinät ovat jotain todella mahtavaa. Loistava keksintö, että värinää voi säätää pelkällä käden liikkeellä ilman että tarvii painella nappeja. Sen avulla värinän saa juuri sopivaksi tosi helposti. Vibraattorien rytmit on monesti liian ennalta-arvattavia, mutta sitä ongelmaa ei ole tämän kaukosäätimen kanssa. Aivan erityisen hyvä se on poikakaverin käsissä.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *