LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

189,00 €

  Kuvaus

  Sytyttääkö ajatus voimakkaasta klitorisstimulaatiosta? Rakastatko suosittujen rabbit-vibraattoreiden tarjoamaa tuplanautintoa? Jos vastauksesi on innokas "Kyllä!", LELO Ina on erinomainen valinta juuri sinulle.

  Huom: LELO Ina on päivitetty uuteen, tehokkaampaan versioon, ja tarjoammekin nykyisin LELO Ina 2 -vibraattoria kaikille Inan ystäville.

  Ina 2:n klitorisvibraattori kaartuu lähelle varsiosaa, joten se tarjoaa erittäin tarkkaa klitorisstimulaatiota. Näin ollen jopa alhaisemmilla tehotasoilla sen värinä tuntuu voimakkaalta. Ina sopiikin parhaiten hieman kokeneemmille käyttäjille, jotka nauttivat nimenomaan tarkkaan kohdistuvasta, voimakkaasta stimulaatiosta.

  Vie Ina 2:n dildo-osa emättimeen ja valitse vibraattorin kuuden värinärytmin ja kahdeksan eri tehotason väliltä. Ina 2:n sisällä on kaksi tehokasta moottoria, jotka voit säätää värisemään joko yksin tai yhdessä riippuen valitsemastasi rytmistä.

  LELO Ina 2 ei ole kovin kookas vibraattori, mutta sen varsiosa tuntuu kuitenkin sopivan täyttävältä. Varren kaareva muotoilu mahdollistaa myös G-pisteen stimuloinnin.

  Vibraattorin muotoilu on ergonominen. Se mukautuu nautinnollisesti vartalon muotoihin ja pysyy hyvin sisällä, joten voit nauttia siitä myös ilman käsiä. Klitorisvibraattoriosa on tukevuudestaan huolimatta myös joustava, joten voit asettaa sen haluamaasi kohtaan.

  Ina 2 on ladattava mukana tulevalla laturilla. Se on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa on mukana myös satiininen säilytyspussi.

  Suosittelemme käyttämään Ina 2:n kanssa LELO:n laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit pestä sen LELO:n seksilelujen puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 22 x 6,2 x 3,3 cm.
  PAINO: 130 g.
  VESITIIVIS: Ei.
  VÄRINÄTASOT: 6 rytmiä/8 tehotasoa.
  ÄÄNITASO: Erittäin hiljainen.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 4 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *