LELO Ina Wave Dual-action Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Ina Wave
 • LELO Ina Wave
 • LELO Ina Wave
 • LELO Ina Wave
 • LELO Ina Wave
 • LELO Ina Wave

LELO Ina Wave Dual-action Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

169,00 €

  Kuvaus

  LELO Ina Wave on pitemmälle kehitetty versio suositusta LELO Ina 2 -tuplavibraattorista, joka stimuloi sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti.

  LELO Ina Waven varsi tarjoaa ensimmäisenä maailmassa pehmeitä, aaltomaisia liikkeitä, jotka hierovat G-pistettä. Liike muistuttaa sormella tehtävää "tule tänne" -liikettä, jota monet käyttävät hieroessaan G-pistettä kiihottaakseen itseään tai kumppaniaan. Samanaikaisesti Ina Wave värisee myös klitorista vasten, joten se tarjoaa todella upeaa tuplastimulaatiota.

  LELO Ina Wavessa on 10 erilaista, ihanaa stimulaatio-ohjelmaa, joiden välillä voit vaihdella helposti vibraattorin kahvassa olevien painikkeiden avulla. Vibraattori muistaa asetuksen jota käytit viimeiseksi ennen vibraattorin sammuttamista, joten voit aina aloittaa lempiasetuksellasi.

  LELO Ina Wave on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Ina Wave on ladattava ja täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös kosteissa tiloissa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 19,5 cm
  HALKAISIJA: 3,6 cm.
  KLITORISSTIMULAATTORIN PITUUS: 6 cm.
  AKKU: Ladattava litium-ioniakku (USB-laturi mukana).
  VÄRINÄTASOT: 10 erilaista.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  SÄÄDIN: 5 painiketta.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Uusi paras kaverini Tämä nimikaimani on kyllä ehdottomasti paras ostos, jonka olen tehnyt. Pinta on pehmeä, liikkeet osuvat juuri oikeaan kohtaan ja värinä on tarvittaessa todella voimakas. En ole edes miehen kanssa saanut tällaisia orgasmeja. Nappuloiden opetteluun vierähti hetki, mutta lopulta laite on tosi helppokäyttöinen. Suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Melkein täydellinen! Ina Wave on mun mielestä melkein täydellinen seksilelu. Silkinpehmeä, mahtavat värinät ja koko juuri sopiva. Ainoa miinus tuli siitä, ettei se ole kovin hiljainen, joten sen käytön kyllä kuulee. Etenkin kun sitä painaa ihoa vasten käytön aikana. Mutta jos on kotona yksin ja laittaa sopivaa musiikkia soimaan, niin ääneen ei kiinnitä huomiota. Parasta Ina Wavessa on se, ettei orgasmin saamiseen mene vaan se 2 minuuttia, vaan sitä voi oikeasti käyttää niin, että orgasmia voi pitkittää ihanasti.
  Voin sanoa, että tosiaankin rakastan omaa Ina Waveani (etenkin lämpimässä vaahtokylvyssä) ja se on mahtava myös silloin kun annan sen mieheni käsiin!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Ina Wave Dual-action Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *