LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Smart Wand Large
 • LELO Smart Wand Large
 • LELO Smart Wand Large
 • LELO Smart Wand Large
 • LELO Smart Wand Large
 • LELO Smart Wand Large
 • LELO Smart Wand Large

LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

169,00 €

145,00 €

  Kuvaus

  Smart Wand Large on LELO:n versio erittäin suositusta Magic Wand -vibraattorista, joka tunnetaan markkinoiden tehokkaimpana vibraattorina. Se värisee nimittäin niin voimakkaasti, että se sopii mainiosti myös lihastesi hierontaan. 

  Tyylikkään vibraattorin silikonista valmistetun mattapinnan ja metallisten yksityiskohtien yhdistelmä antaa Smart Wand -vibraattorille erittäin ylellisen viimeistelyn. Ergonomisen muotoilun ansiosta vibraattoria on helppo hallita, ja joustava pää sopii hyvin klitoriksen stimulointiin.

  Säädät vibraattorin värinää varressa olevilla painikkeilla. Intensiteettiä voi lisätä tai vähentää plus- ja miinuspainikkeilla. Keskimmäisellä painikkeella vaihdat puolestaan vibraattorin värinärytmiä, joita on tarjolla kahdeksan.

  Vibraattorin erikoisuutena on ns. SenseTouch-teknologia, jonka ansiosta yksi sen värinäasetuksista saa värinän tehostumaan vibraattorin koskettaessa ihoasi. Kun käytät SenseTouch-asetusta, vibraattori värisee korkeimmalla tehotasollaan silloin kun painat sitä ihoasi vasten. Voit halutessasi vähentää värinän intensiteettiä miinuspainikkeella.

  Kun haluat vaihtaa SenseTouch-moodista tavalliseen värinään ja päinvastoin, paina keskimmäistä painiketta 3-5 sekunnin ajan.

  Smart Wand on ladattava, ja sen mukana tulee laturi ja soma säilytyspussi. Huomaathan, ettei Smart Wand Largen laturi ole yhteensopiva muiden LELO:n tuotteiden kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm.
  PAINO: 395 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava Li-ion 900 mAh 7.4 V.
  VÄRINÄTASOT: 8.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Paras lelu ikinä Tajunnan räjäyttävä lelu, jolla saa puolen minuutin pikalaukeamisen tai sitten ihanan pitkitetyn piinan, 12 richterin orkun ihan tarpeen mukaan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  hyvä laite todella hyvä käyttää.
  5 5 1
  Äänitaso
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Orgasmikone Ostin tämän hiukan "sika säkissä" - mentaliteetilla vaimolle lahjaksi ja yllätyimme molemmat todella positiivisesti. Laitteessa on kovimmillaan todella voimakas värinä, joten kannattaa aloittaa matalilla tehoilla ja totutella rauhassa. Orgasmin lähestyessä voimakkaammat tehot pääsevät oikeuksiinsa. Kuten monissa muissakin vibraattoreissa, tästäkin löytyy useita erilaisia värinärytmejä ja voimakkuuksia. Myös uusi teknologia, jonka avulla laite siirtyy matalalle värinälle ollessaan irti ihosta ja kovemmalle saadessaan kontaktin kehoon, on hyvä ja toimiva lisä. Plussaa myös vesitiiviydestä ja johdottomuudesta. Akku on myös ollut hyvä, lähes päivittäisellä käytöllä olemme ladanneet laitetta n. kerran viikossa. En ole kokeillut tästä mallista kuin tätä isoa versiota, jonka värinä on todellakin riittävä. Koko tuo tietysti hieman rajoituksia käyttöön, sillä L-malli on myös hyvin kookas. Mitään vaikeuksia emme kuitenkaan ole sen vuoksi kokeneet. Eniten positiivisesti yllätti se, että tämä käy myös miehen hyväilyyn erinomaisesti. Laite on hintava, mutta mielestäni rahoille saa koko summan edestä vastinetta. Paras pariskuntalelu mitä olemme kokeilleet ja toimii todella hyvin myös vaimon käytössä yksinään.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *