LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Smart Wand Large on LELO:n versio erittäin suositusta Magic Wandista, joka tunnetaan markkinoiden tehokkaimpana vibraattorina. Se värisee nimittäin niin voimakkaasti, että se sopii mainiosti myös kipeiden lihasten hierontaan. 

  LELO Smart Wandin värinät ovat kiistämättä huippuluokkaa, mutta lisäksi se on todella tyylikkäästi muotoiltu, kuten LELO:n tuotteilta voi odottaa. Mattamusta silikoni ja metallinhohtoinen ABS-muovi näyttävät huikean tyylikkäiltä yhdessä.

  LELO Smart Wandin erikoisominaisuutena on nk. SenseTouch-teknologia, joka saa yhden sen kahdeksasta värinäasetuksesta muuttumaan voimakkaammaksi vibraattorin saadessa ihokosketuksen. SenseTouch-asetuksen ollessa päällä, vibraattori värisee voimakkaimmalla värinätasollaan niin kauan, kun se koskettaa ihoasi. Voit vähentää värinän intensiteettiä miinuspainikkeella.

  Kun haluat vaihtaa SenseTouchista tavalliseen värinään ja päinvastoin, paina keskimmäistä painiketta 3-5 sekunnin ajan.

  Wandissa on myös tavallisiin värinäasetuksiin liittyvä toiminto, joka pitää huolta siitä, että stimulaatio keskittyy vibraattorin päähän eikä varteen. Siksi voi tuntua siltä, että värinä heikkenee pään saadessa ihokosketuksen, mutta ei huolta - rymisevän värinän intensiteetti on edelleen sama.

  LELO Smart Wand on voittanut AVN-palkinnon vuoden parhaana luksusseksileluna vuonna 2012 sekä Red Dot Design Award -palkinnon maaliskuussa 2013.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm.
  PAINO: 395 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  AKKU: Ladattava Li-ion 900 mAh 7.4 V.
  VÄRINÄTASOT: 8.
  ÄÄNITASO: Erittäin hiljainen.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Suosittelen kaikille tutuilleni Ihanan tyylikäs leikkikalu omaehtoiseen leikkimiseen, sinkkuelämän paras ostos ikinä. Onneksi akku ei riitä ihan mihin tahansa, että muistaa elämässä olevan muutakin. Liian iso sisäleikkeihin, mutta ulkoleikit vievät ajantajun ja laskukyvyn
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Toimii Hyvä ostos, tarpeeksi voimakkaat värinät. Aika kookas lelu,, mutta toimivuus taattu ; )
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Paras lelu ikinä Tajunnan räjäyttävä lelu, jolla saa puolen minuutin pikalaukeamisen tai sitten ihanan pitkitetyn piinan, 12 richterin orkun ihan tarpeen mukaan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  hyvä laite todella hyvä käyttää.
  5 5 1
  Äänitaso
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Orgasmikone Ostin tämän hiukan "sika säkissä" - mentaliteetilla vaimolle lahjaksi ja yllätyimme molemmat todella positiivisesti. Laitteessa on kovimmillaan todella voimakas värinä, joten kannattaa aloittaa matalilla tehoilla ja totutella rauhassa. Orgasmin lähestyessä voimakkaammat tehot pääsevät oikeuksiinsa. Kuten monissa muissakin vibraattoreissa, tästäkin löytyy useita erilaisia värinärytmejä ja voimakkuuksia. Myös uusi teknologia, jonka avulla laite siirtyy matalalle värinälle ollessaan irti ihosta ja kovemmalle saadessaan kontaktin kehoon, on hyvä ja toimiva lisä. Plussaa myös vesitiiviydestä ja johdottomuudesta. Akku on myös ollut hyvä, lähes päivittäisellä käytöllä olemme ladanneet laitetta n. kerran viikossa. En ole kokeillut tästä mallista kuin tätä isoa versiota, jonka värinä on todellakin riittävä. Koko tuo tietysti hieman rajoituksia käyttöön, sillä L-malli on myös hyvin kookas. Mitään vaikeuksia emme kuitenkaan ole sen vuoksi kokeneet. Eniten positiivisesti yllätti se, että tämä käy myös miehen hyväilyyn erinomaisesti. Laite on hintava, mutta mielestäni rahoille saa koko summan edestä vastinetta. Paras pariskuntalelu mitä olemme kokeilleet ja toimii todella hyvin myös vaimon käytössä yksinään.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: