LELO Smart Wand Large Hieromasauva
LELO Smart Wand Large Hieromasauva
169,00 €
Lisää ostoskoriin
TESTIVOITTAJA
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  1
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  2
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  3
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  4
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  5
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  6
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  7
LELO Smart Wand Large Hieromasauva -TESTIVOITTAJA  8

LELO Smart Wand Large Hieromasauva

4.8 (5)
169,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Smart Wand Large on LELO:n versio erittäin suositusta Magic Wandista, joka tunnetaan markkinoiden tehokkaimpana vibraattorina. Se värisee nimittäin niin voimakkaasti, että se sopii mainiosti myös kipeiden lihasten hierontaan. 

LELO Smart Wandin värinät ovat kiistämättä huippuluokkaa, mutta lisäksi se on todella tyylikkäästi muotoiltu, kuten LELO:n tuotteilta voi odottaa. Mattamusta silikoni ja metallinhohtoinen ABS-muovi näyttävät huikean tyylikkäiltä yhdessä.

LELO Smart Wandin erikoisominaisuutena on nk. SenseTouch-teknologia, joka saa yhden sen kahdeksasta värinäasetuksesta muuttumaan voimakkaammaksi vibraattorin saadessa ihokosketuksen. SenseTouch-asetuksen ollessa päällä, vibraattori värisee voimakkaimmalla värinätasollaan niin kauan, kun se koskettaa ihoasi. Voit vähentää värinän intensiteettiä miinuspainikkeella.

Kun haluat vaihtaa SenseTouchista tavalliseen värinään ja päinvastoin, paina keskimmäistä painiketta 3-5 sekunnin ajan.

Wandissa on myös tavallisiin värinäasetuksiin liittyvä toiminto, joka pitää huolta siitä, että stimulaatio keskittyy vibraattorin päähän eikä varteen. Siksi voi tuntua siltä, että värinä heikkenee pään saadessa ihokosketuksen, mutta ei huolta - rymisevän värinän intensiteetti on edelleen sama.

LELO Smart Wand on voittanut AVN-palkinnon vuoden parhaana luksusseksileluna vuonna 2012 sekä Red Dot Design Award -palkinnon maaliskuussa 2013.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKO: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm.
PAINO: 395 g.
VESITIIVIS: Kyllä.
AKKU: Ladattava Li-ion 900 mAh 7.4 V.
VÄRINÄTASOT: 8.
ÄÄNITASO: Erittäin hiljainen.
KÄYTTÖAIKA: Jopa 2 tuntia.
VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, ruotsi.

TUOTENUMERO: 12928.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Suosittelen kaikille tutuilleni

Ihanan tyylikäs leikkikalu omaehtoiseen leikkimiseen, sinkkuelämän paras ostos ikinä. Onneksi akku ei riitä ihan mihin tahansa, että muistaa elämässä olevan muutakin. Liian iso sisäleikkeihin, mutta ulkoleikit vievät ajantajun ja laskukyvyn Lue lisää

-
5 5 1
Toimii

Hyvä ostos, tarpeeksi voimakkaat värinät. Aika kookas lelu,, mutta toimivuus taattu ; )

-
5 5 1
Paras lelu ikinä

Tajunnan räjäyttävä lelu, jolla saa puolen minuutin pikalaukeamisen tai sitten ihanan pitkitetyn piinan, 12 richterin orkun ihan tarpeen mukaan.

-
5 5 1
hyvä laite

todella hyvä käyttää.

-
5 5 1
Orgasmikone

Ostin tämän hiukan "sika säkissä" - mentaliteetilla vaimolle lahjaksi ja yllätyimme molemmat todella positiivisesti. Laitteessa on kovimmillaan todella voimakas värinä, joten kannattaa aloittaa matalilla tehoilla ja totutella rauhassa. Orgasmin lähestyessä voimakkaammat tehot pääsevät oikeuksiinsa. Kuten monissa muissakinvibraattoreissa, tästäkin löytyy useita erilaisia värinärytmejä ja voimakkuuksia. Myös uusi teknologia, jonka avulla laite siirtyy matalalle värinälle ollessaan irtiihosta ja kovemmalle saadessaan kontaktin kehoon, on hyvä ja toimiva lisä. Plussaa myös vesitiiviydestä ja johdottomuudesta. Akku on myös ollut hyvä, lähespäivittäisellä käytöllä olemme ladanneet laitetta n. kerran viikossa. En ole kokeillut tästä mallista kuin tätä isoa versiota, jonka värinä on todellakinriittävä. Koko tuo tietysti hieman rajoituksia käyttöön, sillä L-malli on myös hyvin kookas. Mitään vaikeuksia emme kuitenkaan ole sen vuoksi kokeneet. Enitenpositiivisesti yllätti se, että tämä käy myös miehen hyväilyyn erinomaisesti. Laite on hintava, mutta mielestäni rahoille saa koko summan edestä vastinetta. Paraspariskuntalelu mitä olemme kokeilleet ja toimii todella hyvin myös vaimon käytössä yksinään. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi