LELO Tara Parivibraattori
LELO Tara Parivibraattori
133,00 €
Lisää ostoskoriin
TESTIVOITTAJA
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara Parivibraattori
LELO Tara Parivibraattori

LELO Tara Parivibraattori

133,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

LELO Tara on maailman ensimmäinen parivibraattori, joka yhdistää voimakkaat värinät ja pyörivän liikkeen. Vuonna 2014 Tara voitti Xbiz Award -palkinnon kategoriassa "Luxury Toy of the Year". LELO Tara tuo rakasteluunne uuden, nautinnollisen lisämausteen.

Nainen pukee Taran päälleen yhdynnän ajaksi, jolloin se tuottaa nautintoa teille molemmille. Se on erityisen sopiva naisille, jotka nauttivat täyttävästä stimulaatiosta, ja sitä voi käyttää halutessaan myös itsetyydytykseen.

Taran ulkopuolelle jäävä litteä osa värisee naisen klitorista vasten, minkä myös kumppani voi tuntea yhdynnän aikana. Taran klitorisvibraattori on tuplasti tehokkaampi kuin useimmissa parivibraattoreissa. Vibraattorin sisään asetettava osa hieroo naisen G-pistettä pyörivillä liikkeillään, jotka kiihottavat myös miehen penistä rakastelun aikana. Pyörivä liike muistuttaa rabbit-vibraattorin helmien liikettä varren sisällä, mutta sen tahti on Tarassa rauhallisempi. Taran molemmat osat on täydellisesti koordinoitu liikkumaan samaan tahtiin.

Tarassa on kuusi erilaista värinäohjelmaa, joita voitte vaihtaa helposti yhden ainoan painikkeen kautta, josta myös käynnistätte ja sammutatte vibraattorin.

LELO Taran avulla saatte mahdollisuuden nauttia entistä paremmasta seksistä yhdessä, missä tahansa olettekin. Vibraattori on täysin vesitiivis ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Sen mukana tulee myös pieni säilytyspussi.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä LELO Taran kanssa saadaksenne mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Käytön jälkeen vibraattorin voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

LELO Tara on hyvin samankaltainen kuin LELO Ida, joka on myös verkkokauppamme valikoimassa. Ero on siinä, että Ida on kauko-ohjattava ja siinä on enemmän värinäasetuksia.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä, voi upottaa maks. 1 m syvyyteen.
KOKO: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm.
VÄRINÄTASOT: 6 erilaista.
ÄÄNITASO: Hiljainen.
PAINO: 78 g.
AKKU: Li-ioni 3,7 v 200mAh (USB-latausjohto mukana).
KÄYTTÖAIKA: Maks. 2 tuntia.
LATAUSAIKA: 2 tuntia.
VALMIUSAIKA: 90 päivää.
SÄÄDIN: 1 painike.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

TUOTENUMERO: 13675.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi