Liquid Silk Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml
Liquid Silk Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml
9,99 €
Liquid Silk Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml  1

Liquid Silk Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml

4.6 (5)
9,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Liquid Silk on erinomainen valinta niin viettelevään esileikkiin kuin entistäkin liukkaampaan ja nautinnollisempaan yhdyntään kumppanisi kanssa. Lisäksi se sopii käytettäväksi seksilelujen kanssa.

Tämä vesipohjainen liukuvoide on miellyttävän paksua koostumukseltaan ja riittoisaa käytössä. Muutama pisara riittää yhteen käyttökertaan eikä liukuvoide tahmaa.

Liukuvoide on antibakteerinen, joten se ehkäisee ärsytystä ja sitä voi käyttää kaikkialla vartalolla. Se hoitaa ärtynyttä ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi ja sileäksi.

Pakattu matkoillekin sopivaan 50 ml:n pulloon, joka on näppärä ottaa myös lentoreissuille mukaan.

Tiedot

TYYPPI: Vesipohjainen liukuvoide.
AINESOSAT: Highly Purified Water, Propylene Glycol, Isopropyl, Palmitate, Dimethicone, Cellulose Polymer, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl StearateNSE, B.N.P.D, Di Sodium EDTA, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Parabe.
ANTIBAKTEERINEN: Kyllä.
KOKO: 50 ml.
SEKSILELUT: Soveltuu käytettäväksi kaikenlaisten seksilelujen kanssa.
KIELI: Englanti.
HUOM: Sisältää pienen määrän silikonia, joten suosittelemme puhdistamaan silikoniseksilelusi vedellä ja seksilelun puhdistusaineella käytettyäsi niitä Liquid Silk -liukuvoiteen kanssa.

TUOTENUMERO: 16837.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
silkkiliukuvoide

fantastinen fleshlightille, ihana voiteluaine

-
5 5 1
Paras liukuvoide!

Tätä liukuvoidetta ei pitkään aikaan saanut Suomesta ja sitä joutui tilaamaan ulkomailta, olen todella tyytyväinen että tätä saa nykyään tilattua kotimaasta! Paras liukuvoide mitä olen koskaan käyttänyt. Aiemmin kun testailin perusliukkareita ja vähän kalliimpiakin, mietin että miksi aina niin suositellaan käyttämäänliukuvoidetta kun kaikki ne on vain tahmeita ja lähinnä epämiellyttävän tuntuisia ja kuivavat nopeasti. Mutta kun ostin tätä liukuvoidetta niin ymmärsin miten paljonliukkari voi vaikuttaa kokemukseen! Nimi on osuva, sillä koostumus on kuin silkkiä eikä ollenkaan tahmaista. Pitää pitkänkin tuokion läpi paikat liukkaana eikätarvitse lisäillä kesken kaiken. Myös ulkonäöltään käyttötarkoitukseensa nähden osuvan esteettinen, sillä on samean valkeaa ja hieman paksuhkoa ennemmin kuinvetistä. Tätä liukuvoidetta kun ostaa niin ei enää mikään muu kelpaa! Lue lisää

-
5 5 1
Pehmeää liukkautta

Liukastaa muttei tahmaa! Todella riittoisaa. Ja voi käyttää vaikka muuhunkin hierontaan.

-
5 5 1
Superhyvä suosittelen

Suosittelen lämpimästi.

-
5 5 1
Liukkari

Vähän liian tahmeaa mun värkkiin

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi