Love In The Pocket Penisrengas Vibraattorilla
Love In The Pocket Penisrengas Vibraattorilla
SÄÄSTÄ 30%
6,99 €
SÄÄSTÄ 30%
Love In The Pocket Penisrengas Vibraattorilla  1
Love In The Pocket Penisrengas Vibraattorilla  2

Love In The Pocket Penisrengas Vibraattorilla

4.5 (4)
9,99 € 6,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Love In The Pocket Penisrengas Vibraattorilla on täydellinen valinta leikkisille pariskunnille, jotka toivovat lisästimulaatiota seksiin.

Joustava penisrengas pitää huolta siitä, että miehen erektio on tavallista kovempi ja kestävämpi samalla kun vibraattorin värinä hemmottelee naisen klitorista kiusoittelevalla stimulaatiolla.

Käyttäkää penisrengasta klassisen lähetyssaarnaaja-asennon aikana tai naisen ratsastaessa miehen päällä. Vain mielikuvitus on rajana. Renkaan pieni koko tekee siitä oivallisen reissukaverin, joten ottakaa se mukaan romanttiselle viikonlopputurneelle tai tuhmille treffeille.

Love In The Pocket -penisrengas on valmistettu ftalaatittomasta TPE:stä. Sen sisähalkaisija on 1,5 cm, mutta sen voi venyttää jopa 8 cm:iin.

Vibraattorissa on yksi värinätaso, jonka käyttöaika on jopa 60 minuuttia. Se toimii 1 x AG5-paristolla, jonka saatte pakkauksen mukana.

Tiedot

MATERIAALI: TPE.
FTALAATITON: Kyllä.
SISÄHALKAISIJA: 1,5 cm (joustaa 8 cm:iin asti).
VÄRINÄTASOT: 1.
PARISTOT: 1 x AG5 (mukana).
KÄYTTÖAIKA: 30-60 min.
KIELI: Mm. englanti, saksa, hollanti, ranska.

TUOTENUMERO: 21425.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
Hyvä ostos

Mukava lelu kumppanin kanssa käytettäväksi!

-
5 5 1
Pieni mutta mukavat värinät

Hieno penisrengas, joka sopii useimpiin kokoihin. Se voi istua monella tapaa, mutta meillä on ollut eniten onnea vibraattori kohti kiveksiä. Sillä ei ole suurta vaikutusta klitorikseen, mutta penis saa kovemman erektion ja tuntee enemmän. Lue lisää

-
5 4 1
Love In The Pocket penisrengas vibraattorilla

Näin pienellä rahalla saa kivan matkan sängyssä;) käyttämällä penisrengasta vibraattorilla. Suosittelen ehdottomasti, molemmat sukupuolet voivat käyttää sitä. - mikä on aivan mahtavaa! Lue lisää

-
5 5 1
Ui juku

Pääsi yllättämään molemmat! Yllättävän miellyttävä värinä, materiaali todella mukavaa ja ainakin itselle sopii renkaan kireyden puolesta pidempäänkin yhtäjaksoisen käyttöön. Hinta-laatu suhde kohdallaan ja molemmat tykkäsi. 60min käyttöaika on oikein passeli ja laitteen pieni koko iso plus! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi