Loveclone Penisholkki

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Loveclone Penisholkki

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Haluatko pidemmän ja paksumman erektion? Suosittelemme kokeilemaan Loveclone-penisholkkia.

  Loveclone-holkki on valmistettu erittäin pehmeästä ja aidontuntuisesta materiaalista. Se on todella joustava, joten se istuu hyvin. Puettuasi sen peniksesi päälle saat 3,8 cm pidemmän erektion. Loveclonen kokonaispituus on 18 cm ja sisäpituus 13 cm. Holkin sivujen paksuus on 8 mm ja sen ulkoinen ympärysmitta on 14 cm.

  Suosittelemme, että sivelet holkin ulkopinnan vesipohjaisella liukuvoiteella, jotta holkki tuntuisi mahdollisimman miellyttävältä ja nautinnolliselta kumppanillesi.

  Käytön jälkeen puhdistat holkin helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen pehmeää ja kestävää Super-Skin -materiaalia kannattaa huoltaa Fleshlight Powder -jauheella, joka on kehitetty realististen materiaalien huoltoon. Holkin mukana tulee siitä näytepakkaus.

  Tiedot

  MATERIAALI: Super-Skin TPR-muovi.
  HALKAISIJA: 3 cm (erittäin joustava).
  SISÄPITUUS: 13 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. tanska, englanti, saksa. 

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  LoveClone Päätin nyt sitten antaa arvostelun tälle LoveClone Penisjatkeelle. Miksikö hankin tämän? No ensimmäisenä voisi luulla että haluan saada "isomman ja pidemmän" mutta se ei ollut tarkoitukseni ollenkaan. Minulla kuten monella muullakin miehellä on ongelmia ennenaikaisesta siemensyöksystä. Olen yrittänyt vaikka mitä kuten puuduttavia voiteita ja kondomeja jossa tätä samaa puuduttavaa ainetta. Halusin nyt testata jotain muuta jolla itse en laukeaisi niin nopeasti ja antaisin emännälle kyytiä koko illan edestä. Koska tässä penisjatkeessa on reunat tarpeeksi paksut ettei penis kiihotu leikeistä niin kovasti niin homma on hauskaa kun ei tarvitse heti pelätä että ei ehdi emännälle antamaan sitä nautintoa mikä yleensä latistuu kun itse tulee ennen emäntää. Yllättävää oli se kuinka pehmeää ja venyvää tuo jatke on. Erittäin miellyttävän tuntuinen jopa emännästäkin. Todella helppo laittaa päälle eikä tarvita liukuvoidetta sisäpuolelle eikä sitä sinne pidäkkään laittaa jotta pysyy kunnolla paikoillaan. Ainoa haittapuoli joka pilaa ainakin emännän tunnelman on se ettei tässä ole hirveästi syviä/kohoavia uurteita kuten kunnon peniksessä. Ei siis tunnu hyvältä kun ei ole stimuloivia "nyppyjä". Sanoi minulle että sama kuin hän antaisi muovipussin minulle ja kokeilisin sitä niin se tuntuisi aivan samalta. =D Itse olen tyytyväinen tuotteeseen mutta harmi ettei toinen osapuoli saanut sitä mitä toivoin =/
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Loveclone Penisholkki

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *