Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Lovense Max on upea masturbaattori, jota voi käyttää sellaisenaan tai sitä voi ohjata Bluetoothin kautta älypuhelimen sovelluksella. Se sopii siksi erinomaisesti myös parileikkeihin, sillä kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

  Lovensen Maxia voi myös käyttää yhdessä saman sarjan Nora-vibraattorin kanssa. Nämä kaksi tuotetta voivat "kommunikoida" toistensa kanssa älypuhelimienne avustuksella riippumatta siitä kuinka kaukana toisistanne olette. Kun olette yhdistäneet laitteet toisiinsa sovelluksen avulla, ne tunnistavat tekemänne liikkeet ja välittävät ne toiseen laitteeseen. Eli jos Maxia käyttävä mies liikuttaa holkkia nopeasti edestakaisin, Noraa käyttävä nainen tuntee samat liikkeet vibraattorissaan, ja päinvastoin.

  Maxia voi toki käyttää myös yksin joko älypuhelinsovelluksen kautta tai Maxin tyvessä olevilla painikkeilla. Holkin sisäpuoli on nystyröity, joten se tarjoaa herkullista stimulaatiota penikselle. Holkki "imee" kolmella eri voimakkuudella ja siinä on kolme värinäasetusta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa Maxin helposti irrottamalla holkin ja pesemällä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei sen ulkokuori ole vesitiivis.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  PITUUS: 23,5 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 7,5 cm.
  SISÄSYVYYS: 15 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 1,1 cm (joustaa).
  VESITIIVIS: Ei, mutta roiskeenkestävä.
  AKKU: Ladattava USB-johdon kautta (mukana).
  LATAUSAIKA: 120 min.
  KÄYTTÖAIKA: 120 min.
  YHTEYS: Bluetooth/langaton verkko.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Lovense Max Joutuu perehtymään atk: n käyttöön ja puhelimen langattomaan toimintaan Maxin kanssa. Helpointa oli langaton yhteys puhelimeen ja värinöitten saaminen. Maxin puristus on hellävarainen. Värinää vois olla vaginan suulla. Helppo pestä ja hoitaa.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *