Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Lovense Max
 • Lovense Max
 • Lovense Max
 • Lovense Max
 • Lovense Max
 • Lovense Max

Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

129,00 €

  Kuvaus

  Lovense Max on upea masturbaattori, jota voi käyttää sellaisenaan tai sitä voi ohjata Bluetoothin kautta älypuhelimen sovelluksella. Se sopii siksi erinomaisesti myös parileikkeihin, sillä kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

  Lovensen Maxia voi myös käyttää yhdessä saman sarjan Nora-vibraattorin kanssa. Nämä kaksi tuotetta voivat "kommunikoida" toistensa kanssa älypuhelimienne avustuksella riippumatta siitä kuinka kaukana toisistanne olette. Kun olette yhdistäneet laitteet toisiinsa sovelluksen avulla, ne tunnistavat tekemänne liikkeet ja välittävät ne toiseen laitteeseen. Eli jos Maxia käyttävä mies liikuttaa holkkia nopeasti edestakaisin, Noraa käyttävä nainen tuntee samat liikkeet vibraattorissaan, ja päinvastoin.

  Maxia voi toki käyttää myös yksin joko älypuhelinsovelluksen kautta tai Maxin tyvessä olevilla painikkeilla. Holkin sisäpuoli on nystyröity, joten se tarjoaa herkullista stimulaatiota penikselle. Holkki "imee" kolmella eri voimakkuudella ja siinä on kolme värinäasetusta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa Maxin helposti irrottamalla holkin ja pesemällä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei sen ulkokuori ole vesitiivis.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  PITUUS: 23,5 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 7,5 cm.
  SISÄSYVYYS: 15 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 1,1 cm (joustaa).
  VESITIIVIS: Ei, mutta roiskeenkestävä.
  AKKU: Ladattava USB-johdon kautta (mukana).
  LATAUSAIKA: 120 min.
  KÄYTTÖAIKA: 120 min.
  YHTEYS: Bluetooth/langaton verkko.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Lovense Max Joutuu perehtymään atk: n käyttöön ja puhelimen langattomaan toimintaan Maxin kanssa. Helpointa oli langaton yhteys puhelimeen ja värinöitten saaminen. Maxin puristus on hellävarainen. Värinää vois olla vaginan suulla. Helppo pestä ja hoitaa.
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *