Lovers Premium O-Balls Geishakuulat
Lovers Premium O-Balls Geishakuulat
30,99 €
Lisää ostoskoriin
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler
Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Lovers Premium O-Balls Geishakuulat

30,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Lovers Premium O-Balls Geishakuulat auttavat sinua nauttimaan enemmän, sillä niiden avulla harjoitat lantionpohjaasi tehokkaasti. Vahvemmat lihakset lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä ja tiukkuutta.

O-Balls -settiin kuuluu yksi yksittäinen geishakuula sekä yksi kahden kuulan tuplakuula. Käytä kulloinkin sitä, joka sopii paremmin lihastesi senhetkiseen kuntoon. Kaikkien kuulien halkaisija on 3,5 cm. Suosittelemme aloittamaan harjoittelun yksittäisellä kuulalla, ja sitten kun sen käyttö tuntuu liian helpolta, voit siirtyä tuplakuulaan. Geishakuulat asetetaan emättimeen, minkä jälkeen voit tehdä niiden kanssa lihasharjoittelua.

O-Balls -kuulien sisällä on pienempi, vapaasti liikkuva kuula, joka liikkuu vartalosi liikkeiden tahtiin, mikä tuntuu kevyenä hierontana emättimessä. Sen liikkeet myös lisäävät kuulien haastavuutta, ja saatkin niistä eniten irti jos käytät niitä esim. muun liikunnan aikana.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jolloin ne on helpompi asettaa paikoilleen.

Jos kaipaat vinkkejä lantionpohjan lihasten harjoittamiseen geishakuulien avulla, lue oppaamme nimeltä "Lantionpohjan lihasten harjoittaminen geishakuulilla", joka löytyy blogistamme (Sinful.fi/blogi).

Tiedot

MATERIAALI: TPE.
HALKAISIJA, KUULAT: 3,5 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 13484.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi