Lovers Premium O-Balls Geishakuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Lovers Premium O-Balls Geishakuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Lovers Premium O-Balls Geishakuulat auttavat sinua nauttimaan enemmän, sillä niiden avulla harjoitat lantionpohjaasi tehokkaasti. Vahvemmat lihakset lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä ja tiukkuutta.

  O-Balls -settiin kuuluu yksi yksittäinen geishakuula sekä yksi kahden kuulan tuplakuula. Käytä kulloinkin sitä, joka sopii paremmin lihastesi senhetkiseen kuntoon. Kaikkien kuulien halkaisija on 3,5 cm. Suosittelemme aloittamaan harjoittelun yksittäisellä kuulalla, ja sitten kun sen käyttö tuntuu liian helpolta, voit siirtyä tuplakuulaan. Geishakuulat asetetaan emättimeen, minkä jälkeen voit tehdä niiden kanssa lihasharjoittelua.

  O-Balls -kuulien sisällä on pienempi, vapaasti liikkuva kuula, joka liikkuu vartalosi liikkeiden tahtiin, mikä tuntuu kevyenä hierontana emättimessä. Sen liikkeet myös lisäävät kuulien haastavuutta, ja saatkin niistä eniten irti jos käytät niitä esim. muun liikunnan aikana.

  Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jolloin ne on helpompi asettaa paikoilleen.

  Jos kaipaat vinkkejä lantionpohjan lihasten harjoittamiseen geishakuulien avulla, lue oppaamme nimeltä "Lantionpohjan lihasten harjoittaminen geishakuulilla", joka löytyy blogistamme (Sinful.fi/blogi).

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  HALKAISIJA, KUULAT: 3,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Lovers Premium O-Balls Geishakuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *