Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

26,90 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat täydellistä dildoa uusiin makuuhuoneleikkeihin, kannattaa tutustua Loving Joy Silicone Selection Dildoon, sillä se on kuin tehty sinua varten.

  Kyseessä on erinomaisesti aloittelijoille sopiva dildo, joka on valmistettu ftalaatittomasta silikonista. Materiaali tuntuu joustavalta ja miellyttävältä, mutta on silti sopivan jämäkkää, jotta stimulaatiota on helppo suunnata.

  Kooltaan dildo on maltillinen. Siinä on selvästi erottuva terska ja sen varsi kaareutuu täydellisesti, jotta se osuu helposti G-pisteelle tai eturauhaselle leikkiessäsi sillä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

  Pohjassa on tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jonka avulla dildoa voi käyttää ilman käsiä. Sen voi myös asettaa lempivaljaisiisi, jolloin voit tyydyttää sillä kumppanisi vaginaalisesti tai anaalisesti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 15 cm.
  HALKAISIJA: 3,6 cm.
  IMUKUPPI: Kyllä.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Ihana didlo! Tämä on ensimmäinen dildo minkä olen hankkinut ja tuote pisti silmään alunperin muotoilunsa vuoksi. Se stimuloi juuri oikeista paikoista ja on minusta juuri sopivan kokoinen perusdildoksi. Huonoja puolia tuotteessa ei minusta ole!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Hyvä muotoilu Materiaali laadukkaan ja miellyttävän tuntuinen. Muotoilu sopii hyvin emättimen etu/alaosan stimulaatioon. Miehen penetraatiossa strap onin kanssa muotoilu toimii asennoissa, joissa dildo ei pääse kovin syvälle.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *