Loving Joy Universal Black Harness

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Loving Joy Universal Black Harness
 • Loving Joy Universal Black Harness

Loving Joy Universal Black Harness

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Haaveiletteko strap-on -seksistä tai peggingistä? Toteuttakaa fantasianne Loving Joy -tuotemerkin upeiden Universal Black Harness -valjaiden avulla.

  Valjaat tuntuvat miellyttäviltä päällä. Kooltaan ne sopivat useimmille (lantion ympärysmitta on enintään n. 132 cm). Etupuolen tekonahka ja metallinapit näyttävät tyylikkäiltä ja sopivat tarvittaessa myös kinkympään menoon.

  Valjaissa on pieni tasku, johon voitte asettaa oman bullet-vibraattorinne ja nauttia värinästä sekä valjaiden käyttäjän intiimialueilla että valjaisiin kiinnitetyn dildon kautta.

  Pakkauksen mukana tulee kaksi erikokoista O-rengasta, joten valjaisiin voi kiinnittää monen kokoisia dildoja ja tappeja. (Dildo ja bullet-vibraattori hankittava erikseen.)

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC, nylon, polypropeeni.
  YMPÄRYSMITTA, VALJAAT: Enint. 132 cm.
  HALKAISIJA, O-RENKAAT: Sisähalkaisija 3 cm ja 4 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Yllättävä! Tämä oli ensimmäinen harness, jonka hankimme kumppanin kanssa. Vaikea oli päättää minkälaisen ostaa ja miltä hintahaarukalta. Pitkien mietintöjen jälkeen päädyttiin tähän. Ajateltiin, että ei osteta kaikkein kallista, jotta raha ei menisi hukkaan, mikäli emme tykkää koko ideasta.

  Niinpä tuote olikin ERINOMAINEN ja valinta oli oikea! Erittäin laadukas hintaansa nähden! Välillä oli ongelmia remmien kanssa, kun olivat niin pitkät, mutta ongelman sai ratkaistua leikkaamalla ylimääräinen pituus pois.

  Nyt kun on jo enemmän kokemusta harnesseista, voisin sanoa, että tämä on erittäin hyvä valinta sellaiselle, joka haluaa kokeilla, saada laadukkaan tuotteen, eikä tarvitse maksaa siitä satoja euroja.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Erittäin hyvä Erittäin hyvä tuote.
  Edullinen hankintahinta, mutta tuote vaikuttaa laadukkaalta. Kestää kovaakin menoa erittäin hyvin ja kiinnitys on todella jämäkkä. Renkaat on joustavat ja niissä pysyy vaivatta kiinni monenkokoiset lelut.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Loving Joy Universal Black Harness

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *