Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas tarjoaa kookkaamman ja kestävämmän erektion sekä kiihottavaa värinää, joista voitte nauttia yhdessä kumppanisi kanssa.

  Penisrenkaassa on tehokas Magic Cell Series -vibraattori, jota voi ohjata Bluetoothin kautta ilmaisella Magic Motion -sovelluksella. Ota ohjat omiin käsiisi tai anna kumppanisi hallita värinää samalla kun rakastelette.

  Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös yhdynnän keston mittaamisen, tai voitte asettaa sen reagoimaan ääneen, jolloin nautinnollisten leikkienne aikaansaama voihkinta määrittää värinän voimakkuuden. Penisrenkaan esiohjelmoituja värinätasoja voi toki käyttää myös vibraattorissa olevan painikkeen kautta.

  Magic Motion Dante on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Sen sisähalkaisija on 3 cm, mutta rengas on joustava, joten se sopii useimmille miehille. Penisrengas on vesitiivis ja vibraattorin voi ladata mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla. Magic Motion -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  SISÄHALKAISIJA: 3 cm (joustava).
  ILMAINEN SOVELLUS: Magic Motion App.
  YHTEENSOPIVUUS: iOS ja Android.
  SÄÄDIN: 1 painike tai sovelluksen avulla.
  AKKU: Ladattava Li-ion (magneetilla kiinnittyvä USB-johto mukana).
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti ja saksa.
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *