Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori tuote kädessä 1
 • Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori tuote kädessä 2
 • Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori tuote kädessä 3
 • Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori tuote kädessä 4
 • Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori tuote kädessä 50
 • Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori tuote kädessä 51

Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

69,20 €

  Kuvaus

  Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori sopii käytettäväksi sekä kotona että julkisilla paikoilla. Sen avulla annat orgasmisi kumppanisi hallintaan.

  Eidolonia ohjataan älypuhelimeen tai tablettiin asennettavalla ilmaisella Magic Motion ‑sovelluksella, joka on yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa.

  Valitse itse haluatko tuplavibraattorin värisevän vain klitoristasi tai G-pistettäsi vasten, vai kiihottavan molempia yhtä aikaa. Valitse monista valmiista värinäasetuksista tai luo omasi sovelluksen avulla. Leikkimahdollisuudet ovat käytännössä loputtomat. Lisäksi Eidolon voi väristä lempimusiikkisi tai kiihottavan äänikirjan tahtiin. Sillä voi myös tehdä lantionpohjaharjoituksia.

  Eidolon on valmistettu pehmeästä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä käytössä. Siten se sopii myös pitempikestoiseen käyttöön esim. julkisilla paikoilla. Hiljainen värinä takaa sen, että leikkinne pysyvät salassa muilta.

  Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  INTERAKTIIVINEN: Kyllä (Bluetooth).
  ILMAINEN SOVELLUS: Magic Motion (iOS ja Android).
  MITAT:
  - Ympärysmitta: 7,6 cm.
  - Kokonaispituus: Noin 18 cm.
  - Sisään asetettava pituus: 10 cm.
  PAINO: 45 g.
  AKKU: Ladattava li-ion (USB-latausjohto mukana).
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 4 tuntia.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa.
  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Lopputulos
  "Eikka" Hankin tämän yllätykseksi paremmalle puoliskolleni. Saapuneesta paketista paljastui juurikin tuotekuvauksen mukainen lelu. Aluksi tutustuminen ja sovelluksen kokeilu hieman sai huvittumaan, että mitähän kumppani tästä pitää ja mielenkiinnolla jäinkin odottamaan reaktiota. Kumppanini hieman yllättyi että oikeasti oli tullut "Eikka" hankittua (juu tämä sai meiltä heti lempinimekseen "Eikka"), ja samoin kun itsellä aluksi oli huvittunut kaikista ohjelman vaihtoehdoista Eikan hallintaan/ohjaukseen, mutta mielenkiinnolla hänkin jäi odottamaan ensikokeiluja. Kuulemma oli ainakin hänelle juuri sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni. Värinöiden ääni lelun ollessa pillussa kuuluu kyllä sen verran voimakkaasti, ettei ehkä ole suositeltavaa käyttää tätä julkisilla paikoilla tai ainakaan kovin hiljaisissa missä ihmisiä on lähettyvillä. Hieman meluisammissa paikoissa ei sitten niinkään ole ongelma tai jos ei muuten ole ihmisiä kovin lähellä. Toki kukin omalla tyylillään, jollekinhan voi tuoda vaan lisää kiihotusta, kun ottaa tietoisen riskin mahdollisesta kiinnijäämisestä. Meille tästä sinäänsä ei ole haittaa vaikka Eikka ehkä hieman äänekäs onkin, koska ei ole aikomusta käyttää Eikkaa julkisilla paikoilla vaan ainoastaan kahden kesken rauhassa ollessamme. Ainoina parina pienenä miinuksena voisi ehkä todeta tuosta hallintaohjelmasta: ensimmäisenä ulkoisiin ääniin reagointi kaipaisi herkkyyden säädön miten herkästi reagointi tapahtuu, pieni yskäisy jo saa värinän käymään hetkellisesti maksimissa ja myös normaalin puheen voimakkuus saa Eikan värisemään likimain 50% voimakkuudella maksimista. Toisena pikkumiinuksena käyttäessämme tuli huomattua että yhteys ohjelman ja Eikan välillä pätki satunnaisesti: esimerkiksi kun yritit ohjelmassa säätää värinän tasoa vaikka 80%-->0%, niin meni hetki (n. 5-20sek) ennenkuin Eikka tuohon reagoi ja sen ajan jatkoi säätöä edeltävällä voimakkuudella/tavalla värisemistään.
  Mutta pienistä puutteista huolimatta, kumppani varsinkin tykkäsi. Orgasmi oli kuulemma jotenkin erilainen kuin vaikka suuseksissä tai käsin hyväillessä ja hyvin voimakas. Mitä itse voi sanoa niin oli se myös hyvin kaunista katseltavaa kun oma Rakas tuli voimakkaasti.

  Näihin voi olla tulossa muutoksia/parannuksia mahdollisesti jos ja kun tuota hallintaohjelmistoa päivitetään&kehitetään. Toivottavasti, sillä varsinkin tuohon ulkoisiin ääniin reagoiva värinä ainakin meidän mielestämme todella kaipaisi herkkyyden säädön.

  Muuten olisi saanut täyden 5/5 arvostelun, mutta tosiaan tuo värinöiden äänenvoimaakkuus voi joillekin olla huono puoli, mutta tosiaan jokaisella on omat mieltymyksensä ja toisena hieman arvosanoja laskevana tuo yhteyden ajoittainen pätkiminen.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Magic Motion Eidolon Sovelluksella Ohjattava Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *