Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula
SÄÄSTÄ 26%
69,99 €
SÄÄSTÄ 26%
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula tuotekuva 1
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula tuotekuva 2
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula tuotekuva 3

Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula

2.8 (2)
94,99 € 69,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Nyt voit sekä tuoda lisämaustetta seksielämääsi että harjoittaa lantionpohjan lihaksia fiksun ja tehokkaan Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuulan avulla.

Interaktiivisessa geishakuulassa on sisäänrakennettu sensori, joka aktivoi värinän jännittäessäsi lantionpohjasi lihaksia. Sen avulla treenaat lantionpohjaasi todella tehokkaasti ja helposti, mikä puolestaan ehkäisee virtsankarkailua ja lisää emättimen alueen tuntoherkkyyttä tehden seksistä nautinnollisempaa.

Voit käynnistää ja sammuttaa värinän sekä itse geishakuulan kautta että Magic Kegel -älypuhelinsovelluksen avulla, jonka voi ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Sovelluksessa voit valita erilaisten harjoitusohjelmien välillä. Voit myös antaa kumppanisi hallita kuulan värinää osana kiihottavaa ja nautinnollista leikkiä.

Magic Motion Smart Kegel Ball Master on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Kuula on 8,5 cm pitkä ja sen halkaisija on 3,5 cm leveimmästä kohdasta. Se on täysin vesitiivis ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
ÄÄNITASO: Hiljainen.
PITUUS: 8,5 cm.
HALKAISIJA: 3,5 cm leveimmillään.
HARJOITUSOHJELMAT: 6 erilaista.
ILMAINEN SOVELLUS: Magic Kegel.
YHTEENSOPIVUUS, iOS: iPhone 4S tai uudempi. iPad Mini/iPad 3 tai uudempi.
YHTEENSOPIVUUS, ANDROID: 4.3 tai uudempi.
EDELLYTTÄÄ: Bluetooth 4.0.
AKKU: Ladattava li-ion (USB-latausjohto mukana).
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa.
HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

TUOTENUMERO: 15398.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Tyytymätön

Laite ei pysy synkronoituna sovelluksen kanssa. Olen asettanut sen niin, että sillä on pääsy sivustolle, käynnistin sen uudelleen. Asensin sovelluksen uudelleen useita kertoja ja yritin noudattaa kaikkia ohjeita. Mutta jos en pidä puhelintani vähintään 20 cm:n etäisyydellä, se ei silti muodosta yhteyttä sovellukseen. Se ei oleollenkaan sitä, mitä etsin tai halusin. Lue lisää

-
5 2 1
Hyvä ja tuhma

Hieman hankala saada oikeaan paikkaan, sitten se lähtee todistaen, että kaikki tilastot ovat oikein. Onneksi voit tehdä harjoitukset helposti joka tapauksessa. Helppo ladata, käyttää ja puhdistaa. Räätälöidyt koulutusohjelmat: esim. halu tulla raskaaksi, häämatka tai inkontinenssi. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi