Turvalliset maksutavat

On tärkeää, että tunnet Sinful.fi:stä ostamisen turvalliseksi. Siksi käytämme vain kaikista turvallisimpia maksutapoja.

Luottokortti

Hyväksymme seuraavat kortit: VISA, VISA Electron ja MasterCard. Jos maksat luottokortilla, maksu menee kortiltasi vasta kun tilaamasi tuotteet on lähetetty sinulle.

Saat kuitin luottokorttimaksusta sähköpostiisi. Luottokorttimaksusta ei veloiteta muita kustannuksia.

Voit maksaa myös PayPalilla.

 

Turvallinen maksaminen

Luottokortilla maksaminen on turvallista Sinful.fi-verkkokaupassa. Maksu tehdään suojatun SSL-yhteyden (Secure Sockets Layer) kautta.

SSL-salaus varmistaa, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi tietoihisi maksaessasi Sinful.fi-verkkokaupassa.

Rahansiirron hyväksyy Nets, joka on johtava kansainvälisiä maksuja hoitava yritys. Kun Nets on hyväksynyt maksusi, ilmoitamme sinulle siitä mahdollisimman pian.

 nets-logo

Voit taata ostostesi turvallisuuden Sinful.fi:ssä tarkistamalla, että selaimesi osoiterivillä näkyy ”Turvallinen palvelin”-kuvake. Yleisin kuvake on lukittu riippulukko.

Normaali sivu.

Turvallinen palvelin -sivu.

Verkkokauppaostosten turvallisuudesta keskustellaan paljon, mutta olet itse asiassa paremmassa turvassa käyttäessäsi luottokorttiasi netissä kuin kivijalkakaupassa. 

Käyttäessäsi luottokorttia verkossa saat rahasi takaisin, jos pystyt todistamaan, että:

- et ole saanut tilaamiasi tuotteita

- korttiasi väärinkäytettiin jonkun muun toimesta

- väärä summa rahaa on siirretty kortiltasi ilman hyväksyntääsi

- muutit mieltäsi tilauksen teosta ennen kuin vastaanotit tilaamasi tuotteet (esim. kieltäydyt vastaanottamasta pakettia tai jätät sen noutamatta noutopisteestä).

Hyvitys tapahtuu ottamalla yhteyttä korttisi myöntäjään (useimmiten pankki). Kortin myöntäneellä taholla on velvollisuus palauttaa summa kortin omistajalle ilman lisäselvityksiä.

Järjestelmämme voi veloittaa tililtäsi vain sen summan, jonka olet itse hyväksynyt.

Verkkomaksu

Luottokortin lisäksi verkkokaupassamme voi käyttää Paytrail-verkkomaksupalvelua (ent. Suomen Verkkomaksut Oyj), jonka avulla voit maksaa tilauksesi turvallisesti verkkopankkitunnustesi kautta.

Ostaessasi tuotteen verkkokaupastamme siirryt maksua tehdessäsi oman pankkisi turvalliseen verkkopankkipalveluun. Valitse oman verkkopankkisi kuvake ja käytä verkkopankkitunnuksiasi kirjautuaksesi verkkopankkiin, jossa voit maksaa ostoksesi.

Maksusuorituksen lopuksi paina painiketta tai linkkiä "Palaa myyjän palveluun" palataksesi takaisin verkkokauppaamme. Näin varmistat, että saat tilauksestasi kaikki tarvittavat tiedot. Järjestelmämme näyttää tällöin "Kiitos tilauksestasi" -sivun ja tilausnumerosi.

paytrail banner

Klarna

Voit myös maksaa tuotteesi Klarnan laskulla tai erämaksulla. Tämä on kätevä maksutapa mikäli haluat maksaa tilauksesi erissä tai vastaanottaa tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat niistä. Voit myös tehdä ostoksia useilla eri kerroilla ja saada niistä yhdistetyn laskun. 

Klarnan kautta maksaminen on turvallista ja helppoa. Voit myös maksaa laskusi kerralla. Lue lisää Klarnasta toimitusehdoistamme.

Huom. Lähetämme Klarnan laskun sinulle sähköpostitseJos laskua ei kuulu, tarkistathan roskapostisi. Jos laskua ei löydy sieltäkään, ota meihin yhteyttä.

klarna logo

Huomiota herättämätön maksu

Tiliotteellasi maksun vastaanottajana/laskuttajana näkyy ”Mcompany” maksaessasi luottokortilla tai verkkomaksuna.