Max Passion Ramsey Lasidildo
Max Passion Ramsey Lasidildo
27,99 €
Max Passion Ramsey Lasidildo  1
Max Passion Ramsey Lasidildo  2
Max Passion Ramsey Lasidildo  3
Max Passion Ramsey Lasidildo  4
Max Passion Ramsey Lasidildo  50
Max Passion Ramsey Lasidildo  100

Max Passion Ramsey Lasidildo

4.9 (5)
27,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tyylikäs, ylellinen Max Passion Ramsey Lasidildo on valmistettu sirpaloitumattomasta lasista.

Ramseyn toisessa päässä on yksittäinen kuula ja toisessa monta tiheästi vierekkäin olevaa kuulaa. Voit käyttää kumpaa päätä tahansa saadaksesi erityyppistä stimulaatiota.

Lasidildoa voi myös viilentää tai lämmittää ennen käyttöä, jolloin voit nauttia uudenlaisista tuntemuksista penetraation aikana. Muista kuitenkin tarkistaa lämpötila esim. käsivarren iholla ennen kuin viet dildon intiimialueille.

Lasildildo on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Hyvin hoidettuna lasidildo kestää käyttöä eliniän.

Dildo toimitetaan tyylikkäässä kankaisessa säilytyspussissa.

Tiedot

MATERIAALI: Sirpaloitumaton lasi.
PITUUS: Noin 19 cm.
HALKAISIJA: Noin 3,3 cm leveimmillään.
MUKANA: Musta säilytyspussi.

TUOTENUMERO: 14491.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Täydellinen dildo

Tästä dildosta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Se on todella mukava katsoa, miellyttävä koskettaa, todella helppo puhdistaa, mahdoton pilata väärällä liukuvoiteella (kuten esimerkiksi silikonia) ja sitten minulla ei ole koskaan ollut sitä niin, etten olisi saanut hämmästyttävää orgasmia. Liukuvoiteellakin mielestäni suurin osasilikonidildoista voi antaa tällaisen hieman laimean tunteen, mikä voi olla myös kivaa, jos on sillä tuulella. Ihan kuin se vähän vetäisi ihoa. Tämä liukuu kuitenkinhelpommin kuin mikään muu ihon yli ja lipsahtaa helposti sisään. Henkilökohtaisesti käytän enimmäkseen sitä päätä yhdellä pallolla ja pidän sitten kiinnisinisestä päästä, mutta sillä voi kokeilla. Koko ei ole ylivoimainen, mutta sen voi varmasti tuntea. Jos aiot "pommittaa" pohjaan asti, niin tämä on myöstäydellisen turvallinen tapa tehdä se, sillä vaikka kuinka kovaa olen kävellyt sitä kohti, vatsani ei ole koskaan ollut kipeä pallon sileän pinnan ja pehmeiden reunojenansiosta. Lue lisää

-
5 5 1
Erinomainen sekä anaalisesti että emättimeen

Olemme molemmat kokeilleet tätä dildoa (minä miehenä anaalisesti ja nainen vaginaalisesti), ja se oli suosikkidildomme. Saimme sillä aina orgasmin. Itkimme kuitenkin, kun se hajosi vain noin 5–8 cm:n pudotuksesta. Lue lisää

-
5 5 1
Yksinkertainen mutta PARAS

Ostin tämän upean dildon ja siitä on nopeasti tullut suosikkileluni. Helppo, tyylikäs, pitkä ja erittäin helppo käyttää ja puhdistaa. :?

-
5 5 1
Mainio lasidildo

Ostin tämän itselle ensimmäiseksi lasidildoksi ja täytyy kyllä myöntää että oli hyvä valinta. Hinta-laatu suhteeltaan todella hyvä ja mukaan sai vielä laadukkaan säilytyspussinkin. Tämä dildo sopii kokonsa puolesta käytettäväksi sekä vaginaan, että anaaliin. Dildo on myös todella helppo pitää puhtaana. Tämän dildon voimyös lämmittää tai viilentää ennen käyttöä, jolloin saa uusia kokemuksia joka käyttökerralla. Juuri oikean kokoinen minulla ja varmasti myös monille muille.Sousittelen Lue lisää

-
5 5 1
Lasidildo

Esileikkiin oivallinen ja orgasminkin vaimo sai helpolla. ihan vaikka saunassa käytettäväksi, puhtaanapito todella helppoa.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi