Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori
148,90 €
Hyvä hinta
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori

Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori

4.4 (3)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
148,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Jos haluat täyden tyydytyksen tekemättä itse mitään, Mega-Bator Pussy -masturbaattori on juuri oikea valinta. Toisin kuin mikään muu markkinoilla oleva masturbaattori, sen moottori tuottaa sekä pyörivää että edestakaisin hierovaa liikettä kunnes saavutat kliimaksin, eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia.

Masturbaattorin holkki on pehmeä ja muotoiltu kiihottamaan sinua laitteen liikkeen tahdissa. Voit säätää laitteen viittä pyörimisnopeutta ja kymmentä rytmiä helposti tyvessä olevien painikkeiden avulla. Painikkeissa on LED-valaisimet, joten niitä on helppo käyttää myös pimeässä.

Laitteen mukana tulee teline, jonka pohja toimii imukuppina. Voit kiinnittää sen miltei mihin tahansa tasaiseen pintaan ja käyttää siten laitetta täysin ilman käsiä. Voit myös liittää mobiililaitteesi telineessä olevaan pidikkeeseen, jos kaipaat inspiroivaa visuaalista stimulaatiota samalla kun masturbaattori hyväilee sinua.

Mega-Bator Pussyn moottori on erittäin tehokas, ja sen sisällä on magneetti, joka pitää muoviputken paikallaan. Käytön jälkeen putki on helppo irrottaa puhdistusta varten. Muoviputki on syvyydeltään n. 10 cm holkin ollessa kasassa. Holkin halkaisija on n. 4 cm, ja sen emättimen muotoinen suuaukko on joustava. Masturbaattori on vesitiivis, joten voit ottaa sen huoletta suihkuun mukaan.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta Mega-Batorin kanssa.

Käytön jälkeen voit ottaa holkin ulos masturbaattorista ja pestä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella.

Lataat Mega-Batorin helposti mukana tulevalla USB-johdolla.

Tiedot

MATERIAALI: Muovi ja TPE.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
MITAT:
- Sisäsyvyys: 10 cm.
- Sisähalkaisija: 4 cm.
- Koko pituus: Noin 33 cm (imukuppi mukaan lukien).
VÄRINÄTASOT: 5 nopeutta, 10 pyörimisrytmiä.
SÄÄDIN: 5 painiketta.
AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
PUHDISTUS: Voi huuhdella ja puhdistaa helposti.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.
MUKANA: Pidike älypuhelimelle ja USB-latausjohto.

TUOTENUMERO: 14997.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Loistava tuote..

Tuote, joka todella vastasi odotuksiani. Suosittelen tätä. Ota mukaan ylimääräistä liukuvoidetta. Tästä voi nopeasti tulla tapa.

-
5 4 1
Toimii todella hyvin

Super tuote. Se pitää kuitenkin paljon ääntä eikä ole liian syvällä peniksen kanssa. Se ei voi käsitellä tätä. Hyvän liukuvoiteen kanssa ja kutittaa penistä (päätä) fantastisesti. Olisi kuitenkin mukavaa, jos voisit ostaa kumiholkin siihen erikseen, jotta voit vaihtaa sekä suu-, vagina- että anaaliversion välillä ilman,että sinun tarvitsee ostaa 3 kappaletta. Se ei loppujen lopuksi ole täysin ilmaista. Lue lisää

-
5 4 1
Jännittävä uusi laite

Hieno uusi laite, jossa on useita stimulaatiovaihtoehtoja. Helppo ladata ja helppo puhdistaa. Olin kuitenkin odottanut suurempaa moottoritehoa, n. 1/2 kertaa tehokkaampaa, jotta pääsisin holkin pohjaan ilman kierron pysähtymistä!!! Mutta parempi vaihteleva kierto- ja hivelyalue kuin joillain muilla kaupan laitteilla. Se näyttääkestävältä, joten on jännittävää nähdä kuinka kauan se kestää. Ladattuna se ei kestä odotetulla tavalla, joten pidä vaihtoehtoja valmiina tai vaihtele muidenlaitteiden välillä. Haluat ehkä ladata koneen matkan varrella. Sitä ei kuitenkaan voi suositella liian usein, koska se kuluttaa akkua. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi