Mini Rabbit Dildovibraattori
Mini Rabbit Dildovibraattori
12,99 €
Mini Rabbit Dildovibraattori  1
Mini Rabbit Dildovibraattori  2
Mini Rabbit Dildovibraattori  3
Mini Rabbit Dildovibraattori  4
Mini Rabbit Dildovibraattori  5

Mini Rabbit Dildovibraattori

3.9 (2)
12,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Mini Rabbit Dildovibraattori tarjoaa tehokasta värinää pienessä pakkauksessa. Älä anna sen pienen koon hämätä, sillä tämä vibraattori stimuloi sinua tehokkaasti niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Söpössä, pienessä pupuvibraattorissa on aidonkaltaiseksi muotoiltu kärki ja sen varressa on stimuloivia kohoumia, jotka tarjoavat lisänautintoa. Kun käynnistät dildon, sen varressa oleva pikkupupu hyväilee klitoristasi värinällään. Nauti kaninkorvien kutituksesta kaikkein herkimmässä kohdassasi.

Suosittelemme käyttämään dildovibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Pupuvibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Mini Rabbit Dildovibraattori on valmistettu jämäkästä jelly-materiaalista ja siinä on yksi tehokas värinätaso.

Tiedot

MATERIAALI: Jämäkkä TPR-jelly.
PITUUS: 14 cm, josta 8 cm on sisään asetettavaa.
LEVEYS: 3 cm leveimmillään.
VESITIIVIS: Ei.
PARISTOT: 3 x AAA (ei mukana).
VÄRINÄTASOT: 1.

TUOTENUMERO: 13470.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Huh!

Pupun korvat eivät oikein itselläni osu oikeaan paikkaan mutta kun pupun laittaakin klitorista vasten pitkittäin värisemään on orgasmit taattu!! Oih mikä värinä. Hieman kyllä äänekäs vekotin, mutta ihana. Lue lisää

-
5 4 1
Kokemus

Mukavan kokoinen, etenkin ensimmäiseksi leluksi. Juovutus/kohoumat hyvä lisä. Tehokas värinä, tosin alkuun saattaa olla turhankin voimakas pelkän klitoriksen stimulointiin. "Kaninkorvat" eivät itselläni asiaansa ajaneet, riippuu toki hempiösi anatomiasta. Materiaalin olisin toivonut olevan hiukan pehmeämpää. Jokatapauksessa hinta-laatusuhteensa puolesta mahtava ostos. Lue lisää

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi